Gordon Ramsay "Met His Match" në Lisa Vanderpump në Food Stars

Klea

Gordon Ramsay “Met His Match” në Lisa Vanderpump në Food Stars

Është një përplasje fjalë për fjalë titanësh me Lisa Vanderpump dhe Gordon Ramsay duke u bashkuar brenda Yjet e ushqimit të Gordon Ramsaydhe kushdo mendon se kush do të dalë në krye.

Fansat e të dy yjeve të reality TV e dinë se këta të dy kanë personalitet shumë të fortë. Gjithashtu, ata të dy janë mjaft të famshëm për qëndrimin e tyre “mos merr të burgosur” në gjithçka që bëjnë. Pra, si do të jetë kur të mblidhen së bashku?

Në thelb, është supozimi i kujtdo. Një gjë është e sigurt: do të jetë emocionuese! Dhe rrjedhimisht, ndoshta edhe shumë me zë të lartë.

A do të ndjekë Gordon rregullat e Vanderpump?

Dyshja u njohën me Extra gjatë prezantimit të parë të FOX në New York City, dhe ata diskutuan se si ishte filmimi i Food Stars.

Kuzhinieri i famshëm u shpreh paraprakisht për Lizën që ishte një “biskotë e ashpër” dhe shtoi se ajo mallkonte jo pak, gjë që ndoshta e hodhi në sy, duke pasur parasysh se zakonisht është ai që hedh fjalë mallkuese në çdo fjali.

Lisa ngacmoi se Gordon kishte “takuar ndeshjen e tij” në të dhe se shikuesit do të shihnin një anë shumë të ndryshme të kuzhinierit të famshëm të reality show-t në shfaqje. Do të jetë freskuese ta shohësh atë të përballet me dikë që zotëron një personalitet të zjarrtë sa ai.

Historikisht, Gordon njihet si personaliteti më i zhurmshëm dhe më i madh në dhomë. Në të gjitha shfaqjet e tij televizive realiste, shumica e njerëzve struken dhe tërhiqen përballë personalitetit të zhurmshëm dhe të zhurmshëm.

Por kushdo që e njeh Lizën e di se ajo nuk do të jetë një prej tyre. Përkundrazi, ajo është gjithashtu një forcë më vete, dhe është mësuar që njerëzit të tërhiqen kur përballen me të. Kur diskutoi për marrëdhënien e saj me Gordon në shfaqje, ajo bëri shaka, “Ai thjesht duhet t'i përmbahet 'Rregullave të Vanderpump'. Kjo është gjithçka që ai duhej të bënte. Ishte kaq e thjeshtë.”

Një shfaqje aspiruese

Do të duhet të presim dhe të shohim nëse Gordon i ndjek rregullat. Duke folur për rregullat, ndërsa Food Stars mund të jetë një shfaqje konkurruese, Lisa shtoi se është gjithashtu jashtëzakonisht aspiruese. Për më tepër, LVP-ja kënaqej duke parë të gjithë të rinjtë në shfaqje të mësonin, zhvilloheshin dhe rriteshin.

“Ka një dinamikë emocionale,” shpjegoi Lisa. “U argëtuam shumë. Është gjithashtu plot surpriza.”

“Food Stars” i Gordon Ramsay do të shfaqet premierë në FOX më 22 maj.