Google shton referencë të qeshur RHOSLC për disa kërkime

Klea

Google shton referencë të qeshur RHOSLC për disa kërkime

Le ta lëmë atë për kastin e Amvisat e vërteta të Solt Lake City – veçanërisht Heather Gay. Monologu i saj gjatë finales dramatike të sezonit 4, ku ajo goditi bashkë-yllin e saj Monica Garcia me fatura, prova, pamje nga ekrani dhe afate kohore, ka pushtuar mediat sociale dhe pjesën tjetër të botës. Edhe Google është duke u argëtuar.

Çfarë ndodh nëse ju Google RHOSLC?

Siç shihet në postimin e mësipërm, kur kërkoni për RHOSLC ose Real Housewives of Salt Lake City në Google, një banderolë që lexon, “FANTIMET, DËSHMIA, SHOTIMET E EKRANIT, KOHËRIA” lëviz në krye.

Përfundimi i sezonit 4, i cili mblodhi dy milionë shikues (numri më i lartë që nga premiera e serialit në vitin 2020), tregoi anëtarin e kastit Heather duke i thyer kodin Monica si fytyra pas Reality Von Tease (një llogari troll që synonte Jen Shah dhe SLC tjetër Zonja).

“Kam formulën tuaj perfekte. Faturat. Dëshmi. Afati kohor. Pamjet e ekranit. Përplasni gjithçka për të dëshmuar se jeni duke sulmuar ngacmues dhe për t’u fyer trollit dhe … nuk e meritoni të jeni … askund afër ndonjërit prej nesh për mënyrën se si na keni trajtuar.”

Google nuk është e vetmja gjë që dashuron Heather dhe monologun e saj Real Housewives. Javën e kaluar, kongresmeni i Kalifornisë Robert Garcia e citoi atë gjatë një sesioni komiteti. Në mbishkrimin e postimit të tij shkruhej, “FARTIMET. DËSHMI. KONTROLLI. Pamjet e ekranit. Dhe gjithçka që na duhet për të vërtetuar se Donald Trump ka marrë pagesa të paligjshme nga qeveritë e huaja.”

“Dhe çfarë kemi ne si demokratë? Ne kemi fatura. Dëshmi. Një afat kohor. Pamjet e ekranit. Ne kemi gjithçka që na nevojitet për të vërtetuar përfundimisht se qeveritë e huaja po derdhnin para përmes Trump Properties dhe në xhepat e Donald Trump, të gjitha në kundërshtim me Kushtetutën, “tha ai në video.

Komediani Kevin Hart riktheu skenën në një episod të Watch What Happens Live me Andy Cohen dhe e bëri atë në mënyrë të përsosur. Shikoni këtu!

Real Housewives of Salt Lake City përfundon me pjesën e fundit të ribashkimit të Sezonit 4 të martën, më 23 janar, në 8/7c në Bravo.