Golden Bachelor Gerry Turner qan pasi gjeti 'Dashuri të qëndrueshme'

Klea

Golden Bachelor Gerry Turner qan pasi gjeti ‘Dashuri të qëndrueshme’

Pak më parë Beqari i Artë ishte gati për premierën, Gerry Turner po bënte garën promovuese, duke bërë intervista pothuajse me të gjithë. Në një nga ato intervista, Gerry pranoi se u përfshi në shfaqje në një mënyrë që nuk e kishte pritur.

Fillimisht, ai kritikoi ish-konkurrentët e Bachelor për kapjen e ndjenjave për shumë njerëz. Por kur Gerry e gjeti veten në të njëjtin pozicion, ai i largoi kritikat e tij. Ai u shpreh se sa e papritur ishte e gjitha.

Pas episodit të 19 tetorit, ABC transmetoi një pamje paraprake për episodin e javës së ardhshme që tregoi se sa e vështirë ishte për Gerry të mashtronte dashurinë e tij për shumë gra.

Bachelor i Artë, Gerry Turner, vetëm një herë më parë “u ndje më keq”.

Gjatë takimit kokë më kokë të Faith Martin me Gerry-n, ajo i tha atij: “Sa herë që të shoh ty, më pëlqen gjithnjë e më shumë.” Në një rrëfim, ajo më tej pranoi: “Të jesh këtu me Gerry është si një përrallë që as nuk mund ta përshkruaj”. Theresa Nist gjithashtu pranoi për Gerry: “Ndjehem sikur nuk mund të jetoj pa ty tani”, e tunduar për të thyer 52 vitet e saj të mosra në dashuri.

Në kohën e saj vetëm me Gerry-n, Ellen rrëfeu gjithashtu: “Unë jam absolutisht duke rënë në dashuri me ty”. Gerry dukej se ia ktheu ndjenjën duke thënë: “Ti je vajza ime”. Megjithatë, pas dyerve të mbyllura, Gerry mund të jetë ndjerë ndryshe. Ai u tha kamerave: “Kam gjetur një dashuri të vërtetë, të qëndrueshme me më shumë se një person.”

Ai më tej u shpreh: “Po pyes veten nëse udhëtimi im mund të ketë një fund të lumtur”. Ndërsa ndjenjat vluan, ai tha: “E vetmja herë që jam ndjerë më keq gjatë gjithë jetës sime është kur gruaja ime ndërroi jetë dhe ky është një zot**min e dytë.” Nga atje, ai u ngrit dhe tha: “Mbarova”.

Bachelor i Artë vazhdon të enjten në orën 8/7c në ABC.