Golden Bachelor Gerry Turner ndjeu "Është vërtet e vetmuar të jesh vetëm"

Klea

Golden Bachelor Gerry Turner ndjeu “Është vërtet e vetmuar të jesh vetëm”

Njeriu më i ri udhëheqës i Kombit Bachelor Gerry Turner po kërkon sërish dashurinë.

“Pas gjithë atyre viteve të të qenit i martuar … dhe të ndihesh si pjesë e ekipit,” shpjegon Gerry, “është vërtet e vetmuar të jesh vetëm. Ka kujtime vazhdimisht, çdo ditë që nuk keni askënd.”

“Ju mund të përjetoni perëndimin më të bukur të diellit,” shton ai, “[but] kur kthehesh në shtëpi, nuk ka me kë të flas për këtë.” Si Beqari i Artë, ai shpreson të gjejë atë personin e veçantë që do t’i ndajë ato muzg me të. Njerëzit po derdhin të gjithë çajin.

A do ta gjejë personin e tij?

Craig Sjodin/ABC nëpërmjet Getty Images

Në një klip që u transmetua gjatë “The Bachelorette Men Tell All” në gusht, Gerry foli me prezantuesin Jesse Palmer për të shpresuar “të gjejë personin tim”. Duke theksuar se nuk po kërkon të zëvendësojë gruan e tij të ndjerë, Gerry dëshiron një partner të ri.

Gerry dhe e dashura e tij e shkollës së mesme kaluan 43 vjet si burrë e grua përpara se ajo të ndërronte jetë papritur në vitin 2017. Ai dhe Toni kishin dy vajza, Angie dhe Jenny, tani në të 40-at.

Gjashtë vjet pas vdekjes së Toni, Gerry është gati të vazhdojë, megjithëse nuk ka qenë në një takim që nga “mesi i viteve 1960”. Vajzat e tij e inkurajuan atë të bashkohej me shfaqjen.

“Ata thjesht duan që unë të jem i lumtur,” thotë vendasja e Indianës. “Ata më kanë dhënë shumë mbështetje. Ata qeshin me disa nga gjërat që unë them dhe i bëjnë ato [aren’t] mjaft në pikën me kulturën e modës.”

“Ajo që unë kërkoj në … 70 është e ndryshme nga ajo që shikoj[ed] për kohën kur isha në shkollë të mesme dhe fakultet,” shpjegon restoranti në pension. “Unë besoj se do të gjej … personin e ri që do të më bëjë përsëri të plotë dhe … ne do të krijojmë një marrëdhënie të mrekullueshme.”

“Por nuk mendoj se do të duket si marrëdhënia që kam pasur me Tonin,” shtoi ai. “Unë nuk mendoj se do të ishte e drejtë të bëhej në këtë mënyrë.”

Seriali dokumenton udhëtimin e Beqarit të parë të Artë teksa ai kërkon dashurinë mes 22 grave më të moshuara, duke përfshirë nënën e Matt James, Patty.

The Golden Bachelor transmetohet të enjten në orën 8/7c në ABC.