Golden Bachelor Gerry Turner "Dying Inside" me vendimin përfundimtar

Klea

Golden Bachelor Gerry Turner “Dying Inside” me vendimin përfundimtar

Nëse Gerry Turner ka vërtetuar një gjë në kohën e tij Beqari i Artë, është thjesht sa e madhe është zemra e tij në të vërtetë. Përpara se të fillonte seriali, shikuesit e mundshëm tashmë kishin një paraqitje të shkurtër se sa i ëmbël ishte ai me mënyrën se si fliste për gruan e tij të ndjerë.

Kjo pamje është rritur vetëm që nga fillimi i shfaqjes. Megjithatë, ajo mori gjithashtu një taksë të madhe për Gerry, duke u shfaqur me lot të shumtë për mundësinë e dërgimit të disa grave në shtëpi. Si një shikues i ekskluziviteteve të tjera të Bachelor, Gerry kurrë nuk e kishte menduar se do të përfundonte si kryesuesit e tjerë.

Sigurisht, Gerry nuk ishte imun ndaj hijeshisë së më shumë se një gruaje dhe ra fort për dy. Tani, Gerry ka një zgjedhje të pamundur përpara tij midis Theresa Nist dhe Leslie Fhima. Ja çfarë kishte për të thënë në lidhje me të.

Bachelor i Artë: Gerry mund të “shohë një jetë” me dy gra të ndryshme

Në një pamje ekskluzive të fshehtë të ndarë me ET, Gerry pranoi se po “vdiste brenda” me mundësinë që të zgjidhte mes Leslie dhe Theresa. “Me secilin prej tyre unë mund të shoh një jetë së bashku,” shpjegoi ai. “Dhe, në secilin rast, unë u kam thënë atyre: “Unë ju dua”.

Ai peshonte përfitimet e zgjedhjes së secilës grua. Me Leslie, Gerry imagjinoi “një jetë shumë emocionuese”, duke marrë parasysh “ajo është aventureske dhe ajo kujdeset për mua dhe unë kujdesem për të”. Sa për Terezën, Gerry pranoi se të dy kanë “këtë lidhje”. Ai shpjegoi, “Ne e dimë se çfarë ndjen personi tjetër. Ne e dimë se çfarë kanë kaluar.”

Gerry e tha vetë: “Kjo është një detyrë e pamundur në këtë moment dhe po më mbaron koha. Në këtë pikë, e di që nuk mund ta shtyj më. Dikush do të dalë nga kjo situatë i lënduar përtej asaj që mund ta imagjinoj.” Sado e vështirë të jetë, dy njerëz mund të largoheshin nga kjo situatë me gëzim të pamasë.

The Golden Bachelor transmetohet të enjten në orën 20:00 ET në ABC.