Gjyqtari Tamra zbulon një histori të egër për të qenë aktor për RHOC

Klea

Gjyqtari Tamra zbulon një histori të egër për të qenë aktor për RHOC

Çdo yll i Real Housewives ka një histori origjine. Ata nuk duken vetëm të formuar plotësisht në Bravo. Dhe ndërsa disa ishin më të njohur se të tjerët përpara se të hynin në botën e amvise, të dëgjosh se si filluan është gjithmonë interesante.

E fundit që ndau “historinë e saj të origjinës” ishte Gjyqtari Tamrai cili i tregoi Alex Baskinit se si ajo mori cast Amvise të vërteta të Orange County në Podcastin Hot Mic të Bravo. Koha është perfekte pasi amvisa u rikthye në emision këtë vit.

Si u shfaq Tamra Judge në RHOC: Nga shtëpia e hapur në jetën e hapur

Tamra iu bashkua RHOC në sezonin 3 kur ajo ishte “në prag të mbushjes së 40-të”, siç theksoi prezantuesi Alex. “Dhe ti po pajtoje plakjen në Orange County,” shtoi ai ndërsa e pyeti se si ajo përfundoi në shfaqje.

“Isha në një martesë të keqe dhe thjesht një vend i keq në jetën time,” shtoi Tamra. “Nuk ishte jeta që pashë për veten time.”

Pastaj, një ditë, ajo dhe një e dashur po i dërgonin njëri-tjetrit mesazhe të menjëhershme dhe shoqja e saj tha se do të kishte audicione për Real Housewives dhe e pyeti nëse donte të shkonte. Tamra u përgjigj menjëherë: “Jo, unë kam një shtëpi të hapur atë ditë. Nuk ia dalim dot.”

Sido që të jetë, Tamra vendosi të plotësojë gjithsesi formularin e aplikimit online.

“E di që kishte një rresht rreth derës në Balboa Bay Club,” tha ajo për audicionet. “Njerëzve me fotografi të Rolls Royces dhe deklarata bankare.” Ajo ndjeu se ishte shumë normale dhe nuk kishte asgjë emocionuese tek ajo.

Pak e turpshme

Foto nga: Clifton Prescod/Bravo

Por ajo kishte gabuar. Prodhuesit panë diçka që u pëlqeu në aplikacionin e saj dhe e thirrën dhe erdhën për ta takuar. “Ata erdhën. Dhe unë mendoj se, në përgjithësi, jam pak e neveritshme, “tha ajo. “Sidomos kur nervozohem. Dhe mendoj se kam thënë diçka për Jeana Keough. Ata më pyetën nëse e njihja dhe unë thashë: ‘Po, e njoh. Unë vrapoj rrathë rreth saj.’

Por kjo nuk ishte e vërtetë. Tamra kujtoi se ajo sapo kishte filluar në pasuri të paluajtshme në atë kohë. “Unë thjesht po thosha sh*t.” Sido që të jetë, ajo bëri një përshtypje dhe ata i kërkuan të plotësonte një tjetër formular aplikimi të trashë dhe i thanë se do të kontaktonin.

Ata u kthyen për të takuar burrin e saj të atëhershëm, Simon Barney, dhe fëmijët. Më pas, ajo përfundimisht zbuloi se i takonte asaj dhe një agjenti tjetër të pasurive të patundshme në lagjen e saj, gjë që i nxori kthetrat e saj.

“Isha sikur, ‘Ah, dreqin jo’,” qeshi ajo. Pas kësaj, ajo priti dhe priti. E kur nuk mori vesh prej tyre, vendosi të telefononte vetë producentin. “Unë them, ‘Hej Pete, është Tamra. A e mora punën e f*qirit apo jo?’ Dhe pastaj e mbylla telefonin.”

Ai e thirri atë, duke qeshur dhe konfirmoi se ajo e mori punën. Dhe kështu përfundoi Tamra në RHOC. Duket sikur ndonjëherë të qenit i padurueshëm shpërblehet.