Gjyqtari Tamra u kritikua për sulmin ndaj Andy Cohen në RHOC Reunion

Klea

Gjyqtari Tamra u kritikua për sulmin ndaj Andy Cohen në RHOC Reunion

A e keni parë Amvise të vërteta të Orange County yll (për momentin) Gjyqtari Tamra nuk e shikon siç duhet gojën e saj rreth Big Daddy Andy Cohen? Po, Tamra mund ta ketë dështuar qenin dhe veten me atë. Sezoni i 17-të ishte i tmerrshëm, por ribashkimi mund t’i kishte ndryshuar gjërat.

Nuk është sekret që Tammy Sue e konsideron veten një punë të madhe. Kjo është mirë, sepse marrëveshjet e mëdha bëjnë amvise reale të shkëlqyera derisa ta çojnë shumë larg (ahem, NeNe Leakes). Tani Tamra mund ta ketë çuar shumë larg dhe më pas disa. Egoja e saj i doli përpara gjatë sezonit dhe goja i doli përpara gjatë ribashkimit.

Mos i thuaj Shefit të “qetë” KURRË

Tammy Sue duhet të mendojë se ajo është bërë nga Teflon, sepse është një gjë t’i trajtosh bashkëpunëtorët e tu si plehra, por është një gjë krejtësisht tjetër të trajtosh Andin sikur të jetë i disponueshëm.

Metoda e saj e zakonshme e operimit është të synojë dikë, të sillet keq me ta pa asnjë arsye, dhe më pas të gërhas pak në një ribashkim. Pasi buza e saj dridhet, ju e dini se gjithçka është falur, por ky është një mësim krejtësisht i ndryshëm për të mundësuar sjellje të këqija; shih gjithashtu Ramona Singer.

Gjatë ribashkimit të sezonit 17, Tamra po merrte pak nxehtësi dhe po mblidhte topa me Heather Dubrow. Heather, e cila mbeti e pashqetësuar gjatë të dy episodeve, në thelb u ul atje duke kërkuar editorial dhe duke menduar për llogarinë e saj të madhe bankare. Thënë kështu, gjatë “diskutimit” të tyre, Andi ngriti tubin dhe trazoi tenxheren.

Andi hyn në bisedë

Tammy Sue nuk e vlerësoi Andin që u kujtonte njerëzve se TamRAH “kishte thënë gjëra të tmerrshme për të gjithë ata që ishin ende në shfaqje kur [she wasn’t] në emision.”

Tamra u kthye nga Andi dhe tha: “Nuk po flasim për këtë, kështu që largohuni!” Fatmirësisht audienca shikuese u trajtua me një breshëri shprehjesh të fytyrës nga zonjat që arritën të sfidonin trajtimet e tyre të fundit me Botox.

Në atë moment, Andi ndjeu erën e gjakut në ujë dhe vazhdoi. “Por, dua të them, është një standard i dyfishtë,” u përgjigj ai. Më pas maska ​​e Tammy Sue-së ra plotësisht sepse ajo u përplas dhe tha: “Pse po përpiqesh të hedhësh një çelës në të?”

“Epo, sepse, unë thjesht po theksoj se ju po i quani ata humbës,” u përgjigj Andi. Tamra tani po përdor zërin e saj të lartë, sepse nuk është rehat. “Dhe për shkak se ajo [Heather] tha atë, është në rregull, “pyeti ajo. Daddy Shark tha, “Jo” dhe Tamra vazhdoi ta këshillojë atë që “të hesht”.

Pastaj Andy mori “dukjen” dhe IYKYK. Në Instagram, llogaria e fansave The Bravo Chicks pyeti veten nëse Tammy Sue shkoi shumë larg. Një person shkroi në komente, “Unë mendoj se Tamra është pa klasë dhe injorante. Dhe ajo duhet të jetë mirënjohëse që është kthyer.” Një tjetër ndjekës shtoi: “Ajo e trajtoi Andin ashtu siç i trajton të gjithë të tjerët. … Jam i habitur që ai nuk u kthye tek ajo. A do të kthehet ajo pas kësaj është pyetja.”

Pra, çfarë mendojmë ne, a do ta rrëshqasë Andi portokallinë e Tamrës? A do të jetë Shannon Beador edhe një herë E vetmja Amiga?