Tamra Judge

Klea

Gjyqtari Tamra shpërthen Jennifer Aydin, pretendon se lufta me Danielle Cabral ishte inskenuar!

Gjyqtari Tamra shpërthen Jennifer Aydin, pretendon se lufta me Danielle Cabral ishte inskenuar!

Gjykatësi Tamra, e njohur për rolin e saj në Amvise të vërteta të Orange County, ka ndarë mendimin e saj për Jennifer Aydin dhe e Danielle Cabral luftoni në podkastin e saj, Dy Ts Në Një Pod.

Gjyqtari Tamra

Në një episod të fundit, ajo u fut në sherr shpërthyes mes tyre Danielle Cabral dhe Jennifer AydinAmvise të vërteta të Nju Xhersit, dhe qëndrimi i saj për këtë çështje ishte i paqartë.

Tamra nuk i prishi fjalët se në anën e kujt ishte në mes të kaosit – sigurisht që nuk ishte Jen’s.

Gjyqtari Tamra

Duke u bashkuar me Teddi Mellencamp, Tamra ofroi një përmbledhje të detajuar të Sezonit 14, Episodi 8 i RHONJduke shpaketuar dramën e vazhdueshme që përfshin Danielle, Jen, parukierja e tyre dhe një ngjarje e diskutueshme bamirësie. Tamra ndau këndvështrimin e saj se Xhen mund të ketë orkestruar të gjithë historinë shumë përpara se të dilnin kamerat.

“Më duket sikur kjo është e inskenuar,” Tamra pranoi gjatë podcast-it, duke marrë nga njohuritë e saj të brendshme për dinamikën e TV realitetit.

Danielle Cabral

Tamra vazhdoi të kritikonte Jen’s qasje, duke sugjeruar se Xhen shfrytëzoi konfliktin ndërmjet Danielle dhe parukierja e saj për të ndezur polemika. Ajo karakterizoi Jen’s veprime si tregues të modus operandi të saj.

“Flisni për elitar”, Tamra kritikuar ashpër, duke iu referuar Jen’s reagimi për të mos u paraqitur në materialet promovuese të ngjarjes bamirëse. “Kjo është Xhen Aydin për mua.”

Jennifer Aydin

Sherri mes Jennifer Aydin dhe Danielle Kabrale arriti një pikë vlimi në episodin e fundit të Amvise të vërteta të Nju Xhersit, me titull “Telashe në Tulum”.

Ajo që filloi si një mbledhje gjoja rastësore në Tereza Giudice oborri i shtëpisë u kthye në një shkëmbim të nxehtë mes Danielle dhe Jenniferqë kulmoi me një sherr fizik.

Danielle Cabral dhe jennifer aydin

“Ata po flasin përsëri për mbledhjen e fondeve të f-king.” Dolores Katania komentoi nga distanca, duke kapur tensionin e përshkallëzuar mes dy femrave.

Fillimisht u përqendrua përreth e Danielle ngjarje bamirësie, tensionet u ndezën kur Jennifer i akuzuar Danielle për të minuar parukierin e tyre, Melisagjatë një sesioni fotografik për zgjatjen e flokëve. Danielle mohuar me forcë e Xheniferit akuza, duke çuar në një konfrontim të ngarkuar me fyerje ku u hodhën fyerje dhe u ndezën temperamentet.

Danielle Cabral

Gjatë shkëmbimit të nxehtë, Danielle hodhi një gotë drejt Jennifer, duke nxitur ndërhyrje si nga bashkëshortët ashtu edhe nga ekipi i prodhimit. Ngjarja ka çuar në Bravo pezullimin përkohësisht të dy grave për hetime të mëtejshme.

Ndërsa drama zhvillohet Amvise të vërteta të Nju Xhersitduke transmetuar të dielave në orën 07:00 në Bravo, shikuesit vazhdojnë të jenë dëshmitarë të pasojave të kësaj konfrontimi shpërthyes mes Danielle dhe Jennifer.