Gjyqtari Tamra rrëzon pretendimet e Jackie Goldschneider

Klea

Gjyqtari Tamra rrëzon pretendimet e Jackie Goldschneider

Gjyqtari Tamra nuk është këtu për dramën që po zhvillohet në The Real Housewives of New Jersey. Veterinerja e Bravo diskutoi sezonin aktual në podcast-in e saj, Two Ts In A Pod, dhe erdhi në mendje Margaret Josephs' mbrojtjes.

Çfarë ndodhi me Jackie dhe Margaret?

Në rast se ju ka munguar, Jenn Fessler dhe Jackie Goldschneider kanë folur për marrëdhëniet e tyre të tensionuara me Margaret. Në një intervistë të fundit, autorja dhe nëna e katër fëmijëve zbuloi arsyen e vërtetë që u nda me Marge.

“Margaret donte, nëse [Luis Ruelas] po kthehej në shfaqje, ajo nuk donte që unë dhe Jenn Fessler të ktheheshim në shfaqje”, tha ajo. “Ajo donte të largohej dhe donte që ne të gjithë të largoheshim së bashku.”

Jackie vazhdoi, duke thënë se Jenn ishte e gatshme të hiqte dorë; megjithatë, ajo nuk ishte. “'Të dua',” i tha Jackie. “Por unë nuk po e lë punën time sepse nuk ju pëlqen dikush.”

“Unë mendoj se kjo filloi gjithçka,” tha ajo përpara se të thoshte se Marge e sheh gjithçka si një “lojë”.

“Më pak një grup miqsh dhe më shumë një shfaqje konkurruese ku, 'Nëse marr mjaft njerëz në anën time, do të fitoj'. Kështu që unë mendoj se edhe kjo kontribuoi në shkëputjen këtë sezon, për fat të keq.”

Tamra ka hije për Jackie dhe gratë RHONJ…

Gjatë podcast-it të saj, Tamra tha se nuk po i blen pretendimet e Jackie dhe Jenn se Margaret dëshironte që ata të largoheshin.

“Jo,” tha Tamra. “Unë në fakt kam folur me Margaret, dhe kjo nuk është absolutisht e vërtetë.” Hmm. Çfarë ju bën të besoni se Margaret po thotë të vërtetën, Tammy Sue?

Ndërsa vazhdonte, Tamra nuk dha shumë detaje për bisedën e saj me Margaretën. Megjithatë, ajo theksoi se RHONJ nuk do të ketë një ribashkim tradicional këtë sezon.

“Unë mendoj [Bravo] u detyrua të bënte një njoftim sepse dikush në kast e zbuloi atë, “tha Tamra. Edhe pse në dukje ajo la të kuptohet se Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin ishin zbulimet, ajo nuk tha asnjë emër.

Të dy së ​​fundmi janë akuzuar për rrjedhje të historive për tregime të caktuara që do të shfaqen gjatë sezonit 14 të RHONJ.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.