Gjyqtari Tamra pranon se është 'e tronditur me të vërtetë' nga Erika Jayne

Klea

Gjyqtari Tamra pranon se është ‘e tronditur me të vërtetë’ nga Erika Jayne

Gjyqtari Tamra njeh telashet kur e sheh. Veteranja Real Housewife ka kaluar shumë sezone në Real Housewives të Orange County duke nxitur telashet e saj. Por edhe Tamra mund t’i GJYKË keq njerëzit.

Një person i tillë është gjithmonë me gjemba Erika Jayne i famës Real Housewives të Beverly Hills. Përveç aktivitetit të supozuar kriminal të të shoqit, Erika njihet më së shumti si mbretëreshë e akullit. Dhe Tamra nga të gjithë po shpreh habinë e saj që Erika duket se po bën mjaft kthesën.

“Një anë krejtësisht ndryshe nga Erika”

Në një episod të fundit të Two T’s In a Pod, podkasti që prezanton Tamra me Teddi Mellencamp, Tamra këndoi lavdërimet e Erikës. Ajo tha: “E dini se nga kush jam vërtet i tronditur? Është Erika. Ndihem sikur ajo po hapet vërtet. Ne po shohim një anë krejtësisht të ndryshme të Erika këtë sezon.”

Është e vërtetë që Erika duket se është e butë dhe ndoshta edhe e pambrojtur për herë të parë në emision. Ekipi i saj i PR duhet të ketë punuar jashtë orarit për të arritur atje. Sidomos pas rrëshqitjes së saj në një skenë të filmuar terapie ku ajo pyeti se si të kishte empati.

Erika është në të vërtetë e ëmbël

Por Tamra duket se mendon se Erika nuk është në të vërtetë ajo që duket në kamera. Ajo vazhdoi, “Unë kam qenë vetëm rreth Erikës, disa herë, në ngjarjet kur shkuam në Vegas, për të parë shfaqjen e saj dhe BravoCon. [She] nuk ka qenë gjë tjetër veçse kaq e ëmbël për mua, madje edhe shumë prapa tek Andi [Cohen’s] baby shower, hera e parë që e takova. Kaq i sjellshëm, kaq i ëmbël.”

Bravolebrity përfundoi, “Kisha pak frikë nga rruga e saj në atë kohë, sepse ajo është gjithmonë kaq e qetë dhe misterioze. Por ajo tani nuk është më e qetë apo misterioze. Ajo po i prezanton të gjitha atje që ju ta dëgjoni.”

Duket sikur Tamra e ka kuptuar plotësisht idenë e sezonit të përpjekjes për shëlbim të Erika. Ylli i RHOBH kaloi shumë gjatë duke u qarë për pafajësinë e saj, ndërkohë që tregoi një mungesë të madhe simpatie për viktimat e krimeve të supozuara të burrit të saj.

A i është treguar më në fund drita kur bëhet fjalë për të qenë një person i denjë? Apo është kjo vetëm një përpjekje e mirë-orkestruar për të hyrë në hiret e mira të fansave? Vetëm koha do ta tregojë.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.