Gjyqtari Tamra përballet me Angie Katsanevas rreth Monica Garcia

Klea

Gjyqtari Tamra përballet me Angie Katsanevas rreth Monica Garcia

Monica Garcia i tundur Amvisat e vërteta të Solt Lake City dhe Bravoverse kur sekreti i saj doli më në fund. Gjatë finales së sezonit 4, Heather Gay zbuloi se Monica ishte e përfshirë në llogarinë e trollit të mediave sociale, Reality Von Tease. Monika u përpoq të shmangej duke pohuar këtë Angie Katsanevas ishte përfshirë gjithashtu. Por Angie ofroi fatura që e mbyllën atë teori. Akoma, Gjyqtari Tamra kishte disa pyetje për Angie në lidhje me largimin e diskutueshëm të Monikës.

Në një lëvizje që asnje të gjithë e panë që po vinte, shpresat e Monikës për të qenë pjesë e Sezonit 5 të RHOSLC u shkatërruan. “Ky do të ishte një vendim i kastit dhe Bravo,” tha Monica. “Nuk do të ishte vendimi im.” Epo, kur asnjë nga yjet tuaj nuk është i gatshëm të filmojë me ju, është koha për të vazhduar.

Tamra dëshiron të dijë, a e kanë ngrirë Monikën Angie Katsanevas dhe yjet e saj në RHOSLC?

Tamra dhe bashkë-prezantuesi i saj Two Ts In A Pod, Teddi Mellencamp, kishin disa pyetje për Angie. Dhe Tamra ishte e zhurmshme dhe agresive sikur po bënte audicion për një vend në Ligj & Rendi. “Pse nuk e doni Monikën në emision? A jeni bashkuar djema që të mos e keni atë në shfaqje?” ajo kërkoi.

“Askush nuk u bashkua dhe askush nuk pyeti … E di që në të gjitha intervistat e mia me produksionin, ‘A do të filmoni me Monikën’ nuk ishte një pyetje,” shpjegoi Angie. “Emri i saj nuk doli kurrë në intervistat e mia, por mendoj se shkrimi është në mur se besimi ka humbur. Më duket se Bravo vendosi se kjo ishte ndoshta më e mira për shfaqjen përpara.”

“Nëse dikush duhet ta urrejë atë, je ti. Je ti,” tha Tamra. Angie ra dakord. “Po, dhe po”, u përgjigj ajo.

Angie ka të drejtë për këto ndjenja pasi Monica përhapi thashethemet për burrin e Angie, Shawn Trujillo, që kishte lidhje me burra. Dhe debati i çrregullt i Monikës me nënën e saj, Linda Darnell, u zhvillua në festën greke të Pashkëve të Angie. Nuk mendoj se Anxhit do t’i mungojë aspak Monika.

Sezoni 4 i The Real Housewives of Salt Lake City është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock.