Gjyqtari Tamra nuk është në një vend të mirë me Shannon Beador

Klea

Gjyqtari Tamra nuk është në një vend të mirë me Shannon Beador

Është e vështirë të thuhet nëse Real Housewives of Orange County Sezoni 17 ishte gjithçka Gjyqtari Tamra shpresonte se do të ishte. Rikthimi i saj në realitet televiziv u promovua shumë nga Bravo. Por në fund, u duk se rikthimi i Tamrës u gëzua nga debutimi i mikeshës së saj, Jennifer Pedranti.

Ndërsa ajo marrëdhënie u bë e vështirë, të paktën Tamra kishte fytyra të njohura për ta ndihmuar atë të rikthehej në shfaqje, si p.sh Shannon Beador. Duke përbërë dy të tretat e Tres Amigas të famshëm, Tamra dhe Shannon kanë kaluar shumë së bashku.

Pas arrestimit të Shannon nga BDI, Tamra ishte aty – e gatshme të heqë pothuajse gjithçka për të ndihmuar shoqen e saj. Tani, megjithatë, gjërat mund të kenë shkuar drejt jugut edhe për këtë miqësi.

Shannon Beador është në “listën e keqe” të Tamra Judge

Në një intervistë për Access Hollywood, Tamra diskutoi për marrëdhënien e saj aktuale me Shannon, duke pranuar se marrëdhënia e tyre ka pasur gjithmonë ulje-ngritje. “Ka qenë një nga ato gjëra që kur e kam njohur,” tha ajo. “Jo se ajo është e keqe, por, për momentin, ajo është me të vërtetë e vetmja me të cilën nuk po flas.”

Tamra tha se Shannon ishte në “listën e saj të keqe”, ndërkohë, “të gjithë të tjerët” ishin në “listën e saj të bukur”. Kur u pyet se çfarë ndodhi, Tamra shpjegoi, “Ne patëm një konflikt”. Kur u pyet për më shumë detaje, ajo vazhdoi: “Nuk do të them. Por unë nuk jam shumë i kënaqur me të për momentin… Ne patëm një mosmarrëveshje përpara Ditës së Falënderimeve dhe nuk kam folur me të që atëherë.”

Shannon nuk do të zbulonte shkakun e argumentit. Kur u pyet nëse do të shpjegonte më tej, ajo thjesht u përgjigj: “Jo”. Potencialisht më interesant se sa grindja e Tamrës me Shannon është fakti që ajo tha se po fliste me të gjithë të tjerët në kastin e Orange County. A mund të jetë që ajo është vërtet në marrëdhënie të mira me Jennifer, për shembull? Vetëm koha do ta tregojë.

Real Housewives of Orange County po transmetohet në Peacock.