Gjyqtari Tamra ndihet 'keq' dhe 'i trishtuar' për Monica Garcia të RHOSLC pasi pa grindje me mamin

Klea

Gjyqtari Tamra ndihet ‘keq’ dhe ‘i trishtuar’ për Monica Garcia të RHOSLC pasi pa grindje me mamin

I sapoardhur Monica Garcia hyri i nxehtë Amvise të vërteta të Solt Lake City. Mbushja e hapësirës në kast nuk ishte e lehtë, por Monica arriti ta arrinte atë, duke grumbulluar shumë fansa menjëherë.

Ndërkohë, ata që nuk u ngrohën menjëherë me Monikën, patën një dritare të vogël në atë që e bëri atë ashtu siç ishte. RHOSLC Sezoni 4 e ka parë Monikën duke u grindur me nënën e saj. Në fillim, Monica dukej jashtë linje kur ajo goditi nënën e saj për përpjekjen për të shpërndarë një debat mes saj dhe Angie Katsanevas.

Mirëpo, pas faktit, nëna e Monikës, Linda, i ka marrë makinën Monikës. Shikoni, makina e Monikës është në emër të Lindës, por Monica bën pagesat në të. Shikuesit ishin të shpejtë për ta njohur këtë lëvizje nga ana e Lindës si skicë, duke përfshirë edhe shokun e shtëpisë Gjyqtari Tamra.

Tamra Judge për “çfarë bën një nënë”

Në një episod të fundit të Two Ts in a Pod, Tamra dhe Teddi Mellencamp diskutuan situatën e Monikës me nënën e saj. “Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë,” tha Teddi. Tamra shtoi: “Ndihem keq për Monikën. Ndihem i trishtuar për Monikën.” Ata prekën situatën me makinën e Monikës dhe Tamra mundi të ndjente empati. “Natyrisht, ajo po kalon një divorc, merita e saj nuk është e mirë.”

Tamra vazhdoi, “Kur u largova nga ish-i im, pata një kredi të tmerrshme dhe nëna ime më dha një kontratë për të marrë një apartament. Dhe nëna ime më dha paradhënien për atë apartament.” Teddi më pas e pyeti me sarkazëm: “A jua ka hequr ajo vazhdimisht?” Tamra u përgjigj sinqerisht, “Ajo nuk e bëri, por ajo më ndihmoi.”

“Kjo është ajo që bën një nënë,” tha Tamra. Teddi u pajtua dhe tha: “Nëse do të ndihmoni dikë, atëherë mos e hiqni atë.” Për fat të Monikës, ajo së fundmi fitoi kujdestarinë e plotë të fëmijëve të saj dhe 6ka dollarë në muaj mbështetje, kështu që shpresojmë se kredia e saj do të rikuperohet dhe ajo mund të largohet nga çdo abuzim financiar.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.