Gjyqtari Tamra mendon se 'Wendy Osefo është problemi' në RHOP

Klea

Gjyqtari Tamra mendon se ‘Wendy Osefo është problemi’ në RHOP

Dy T-të kanë peshuar në Amvise të vërteta të Potomac drama, dhe ata definitivisht nuk janë në Dr. Wendy Osefo’s anësor. Në një episod të fundit të Two Ts In A Pod with Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencamp, ata diskutuan dramën mes Wendy dhe Nneka Ihim.

Përgjatë sezonit të 8-të, ne kemi parë Nneka dhe Wendy të shkojnë përpara dhe mbrapa në një viç konfuze rreth një faltoreje lutjeje, një kushëriri dhe një sërë telefonatash të fshehta që dyshohet se nga nëna e Uendi. Pasi shikuan episodin e fundit të RHOP, Tamra dhe Teddi ranë dakord që Wendy duhet të largohet nga kjo rrëmujë.

Këshilla e sherebelës nga Dy T-të për Dr. Wendy

Në Sezonin 8 të RHOP, Episodi 12, ne pamë Nnekën dhe Wendy-n me majë të këmbëve rreth problemeve të tyre me njëri-tjetrin. Thuajse dukej sikur po përparonin kur Uendi e ftoi Nnekën në eventin e saj të kanabisit Happy Eddie. Më pas, gjërat shkuan majtas kur Nneka kërkoi të planifikonte një takim kokë më kokë me Uendin.

Më vonë gjatë episodit, Wendy gjithashtu nuk doli në festën e Nnekës për të çpaketuar. Ajo nuk i dha Nnekës një kokë lart se ajo nuk po merrte pjesë, gjë që i fërkoi disa nga Amvisat në mënyrën e gabuar. Pas shikimit të episodit të fundit, Tamra dhe Teddi arritën në përfundimin se Wendy ishte ajo që e mbante grupin të ecte përpara.

“Wendy është problemi,” pohoi Tamra. “Nneka vazhdon të përpiqet të ecë përpara. Wendy vazhdon të lëvizë prapa, duke u përpjekur të gjejë arsye për të mos e pëlqyer. Nuk e kuptoj.”

Tedi ra dakord. Ajo shtoi, “Ju mund të dalloni kur Wendy është duke rrëfyer se ajo është duke llogaritur përgjigjen e saj.”

Në fund të fundit, Teddi mendoi se Wendy duhet të largohej nga drama e faltores. Përndryshe, ndoshta është koha që Dr. Wendy të dalë fare nga RHOP.

Teddi shpjegoi, “Për të qenë i sinqertë, Wendy lëviz nga kjo. Jam i sigurt që nëna juaj ka lëvizur nga kjo. Make up me Nnekën ose mos u bëj në emision në këtë pikë.”

Kanë mbetur ende një pjesë e vogël e episodeve këtë sezon, kështu që ka një shans të vogël që Nneka dhe Wendy të mund të bëjnë përparim drejt një miqësie – ose të paktën të mësojnë të bashkëjetojnë. Ka gjithashtu një ribashkim ende për t’u filmuar. Ndoshta Wendy mund ta marrë këtë këshillë nga Two T-të kur të shkojë në sesionin e Sezonit 8.

Episodet e reja të The Real Housewives of Potomac transmetohen të dielave në Bravo në orën 8/7c.