Gjyqtari Tamra mendon se Monica Garcia flet 'pa dëgjuar' në RHOSLC

Klea

Gjyqtari Tamra mendon se Monica Garcia flet ‘pa dëgjuar’ në RHOSLC

Në episodin më të fundit të Amvise të vërteta të Solt Lake Citypanë fansat Monica Garcia merrni pak kthesë për keq. Monica ka bërë mjaft mirë për veten në sezonin 4, dhe fansat në përgjithësi e kanë pëlqyer atë që ajo sjell në tryezë.

Megjithatë, ndërveprimi i fundit i Monikës me mamanë e saj, Linda, si dhe Angie Katsanevas, i fshiu shumë shumë nga mënyra e gabuar. Shumë shikues menduan se Monica kishte zgjedhur mjedisin e gabuar për t’u përballur me Angie-një festë e përbashkët e Pashkëve.

Për më tepër, kur nëna e Monikës u përpoq të ndërhynte në konfrontim, sjellja e Monikës ndaj saj ishte mjaft e mjerueshme. Ndër teleshikuesit që e patën të vështirë sjelljen e Monikës ishte Gjyqtari Tamrae cila mori pjesë në podkastin e saj, Two Ts In A Pod, për të shprehur mendimet e saj.

A po “e luan Monika për kamerat?”

Tamra dhe mikpritësi i saj, Teddi Mellencamp, kritikuan Monikën për sjelljen e saj me Angie. Kur të dy u përballën me njëri-tjetrin, Tamra dhe Teddi e panë të çuditshme se sa shpejt Monika u sulmua. “Tonaliteti? Ajo thjesht po shkon nga zero në 10 kaq shpejt”, tha Teddi. Tamra tha gjithashtu, “Unë nuk jam e bindur se kjo është me të vërtetë ajo që është Monica.”

Ajo vazhdoi, “Më duket sikur Monica po e luan atë për kamerat.” Ajo më tej la të kuptohej se Monica po përpiqej të bënte të gjitha gjërat tipike të Amvise për t’u siguruar që ajo do të kishte një vend në shfaqje në të ardhmen. Megjithatë, Teddi mendoi se trajtimi i Monikës ndaj nënës së saj zbuloi se kush ishte ajo në të vërtetë.

Tamra pranoi: “Më pëlqen Monica deri tani, por ajo thjesht nuk po dëgjon … Ajo po flet pa dëgjuar.” Teddi u pajtua dhe tha: “Unë mendoj se ajo është aq e mërzitur që nëna e saj po përfshihet, saqë ajo as nuk mund të përpunojë atë që thotë Angie.” Të dy diskutuan më tej situatën, duke sugjeruar që Monica të ndalonte xhirimet me nënën e saj nëse gjërat vazhdonin siç ishin parë deri tani.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.