Gjyqtari Tamra Kupton Komentet RHOBH të Erika Jayne për Empatinë

Klea

Gjyqtari Tamra Kupton Komentet RHOBH të Erika Jayne për Empatinë

Ajo duket si Gjyqtari Tamra ka diçka të përbashkët me Erika Jayne dhe nuk është një përbuzje e ndërsjellë për njerëzit me emocione. Ndërsa Botox mund të kujdeset për duke kërkuar sikur ndihesh në një mënyrë të caktuar, siç rezulton, të kesh ndjenja aktuale mund të jetë një aftësi e mësuar.

Amvise të vërteta të Beverly Hills u kthye për Sezonin 13 dhe fansat patën një shans për të parë një anë tjetër të Erika. Ajo është në një mision për të shëruar veten pasi luftoi pas krimeve të Tom Girardit për shumë vite tani. Gjatë një seance terapie, EJ pranoi se nuk ishte shumë e njohur me aftësinë për të empatizuar me miqtë e saj. Tani Tammy Sue tregon se e kupton se nga vjen Erika. Tronditëse, tha askush kurrë.

Empatia? Nuk e njohim…

Në një episod të fundit të Two Ts In A Pod, vajza e Tamra dhe John Mellencamp diskutuan seancën që EJ kishte me terapistin e saj. Kur Erika pranoi se ndjeu keqardhje për përfundimin e martesës së dobët të Dorit Kemsley-t, EJ pyeti veten se si mund të ishte një “shoqe më e mirë”. Dua të them, ndoshta hapi i parë do të ishte të mos i njoftonte fansat se martesa e saj po qarkullon.

Terapistja e Erikës këshilloi që ajo “do të ketë nevojë të ketë pak ndjeshmëri për ta”. Në atë moment, Erika po kërkonte Empathy në Amazon Prime, por ajo nuk ishte aty, kështu që ajo donte të dinte se si ta “zhvillonte atë” emocion.

Bashkëprezantuesja e podcast-it të Tammy Sue u habit për mungesën e Erika-s për të ndarë ndjenjat e dikujt tjetër, por Tamra e kuptoi plotësisht këndin e Erika-s. “Disa njerëz, si zakonisht, nuk kanë [empathy] dhe unë mund të jem një nga ata njerëz, “tha Tamra. Jennifer Pendranti me shumë gjasa do të ishte dakord me këtë vlerësim. Së bashku me Heather Dubrow, Eddie Judge në ditë të caktuara dhe në pjesën më të madhe të Amerikës së Veriut.

Tammy Sue nuk ndalet në gjëra … (gjoja)

Tamra më tej pyeti veten pse disa njerëz thjesht nuk mund të lëvizin nga ngjarje të veçanta.
“Është e vështirë sepse i shpërthej gjërat shumë lehtë dhe sikur mund të lëndohem, mund të kaloj edhe situatat më të këqija. Nuk do të më dëgjoni kurrë të ankohem për këtë, unë kurrë nuk jam viktimë. Unë kurrë nuk do të flas për të sikur nuk është diçka për të cilën ndalem”, shpjegoi Tamra.

Prisni, a nuk ishte Tamra një viktimë e Vicki Gunvalson gjatë viteve të Brooks Ayers? A nuk ishte Tamra një viktimë në Real Housewives të Sezonit 9 të Orange County kur ajo doli nga një darkë e udhëtimit me aktorë, sepse shokët e saj të aktorëve po e ndiqnin të gjithë?

“Pra, për të parë njerëzit që po kalojnë nëpër gjëra, instinkti im i parë është si, ‘Oh, ju e dini, do ta kapërceni atë. Ashtu si të kapërcejë atë. Dua të them, [not] një vdekje, diçka e tillë, sigurisht, por vetëm disa gjëra në jetë, eh, “shtoi Tamra.

Ajo vuri në dukje “Është shumë e vështirë për të [her]. Të rri duarkryq dhe të shikojë dhe dikush të luajë si, ‘Oh zot, i gjori unë’” Zonjë, vërtet? Tamra shtoi, “Jo, nuk ka mes të varfër. Do të thotë të heqësh një** dhe të kalosh nëpër të.”

Dëgjojeni të gjithë, thithni! Duke lënë mënjanë të gjitha këto, Erika dëshiron të ndreqë miqësinë me Doritin dhe është penduar për komentet e saj. Përparim, na pëlqen ta shohim atë.

Shikoni Erika të zhvillojë më tej aftësitë e saj në Real Housewives of Beverly Hills që transmetohet të mërkurën në orën 20:00 në Bravo.