Wendy Osefo and Tamra Judge`

Klea

Gjyqtari Tamra konfirmon se Wendy Osefo është problemi në ‘Shtëpiake të vërteta të Potomac’

Gjyqtari Tamra konfirmon se Wendy Osefo është problemi në ‘Shtëpiake të vërteta të Potomac’

Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencamp kanë peshuar në dramën që luhet në mes Uendi Osefo dhe Nneka IhimAmvise të vërteta të Potomac.

Ne dhjetor, Nneka Ihim foli për Page Six pas lidhjes së saj me Uendi nisi me vështirësi, në fillim të sezonit. U zbulua se Wendy’s ishte dorëzuar nëna të Nnekës emër për një faltore të keqe, në çfarë Nneka pretendohej se ishte një skemë e supozuar për t’i “pritë” dhe “turpëruar” asaj gjatë sezonin e saj debutues.

Wendy Osefo dhe Nneka Ihim

Nneka i tha mediumit se ajo dhe Uendi Osefo u përplas para kamerës pasi një sërë telefonatash u mbyllën përpara sezonit të xhirimeve. Ajo tha se bisedat u karakterizuan nga “armiqësia, agresioni dhe helmi”. Nneka pretenduar se Wendy’s kunata e kishte thirrur shoqen e sajNneka’s kushëriri, dhe “sugjeroi” që t’i “bënin pritë” ndaj RHOP fillestar për të “turpëruar [her] në televizionin kombëtar”.

Uendi Osefo

Disa anëtarë të kastit supozohet se e komunikuan këtë Uendi nuk deshi Nneka për t’u bashkuar me grupin, dhe disa lanë të kuptohet se xhelozia ishte në lojë.

“Për fat të keq, unë mendoj se ishte kështu,” Nneka tha për median.

Ajo shpjegoi: “Siç thashë, gjërat që ndodhën përpara se të shfaqeshin kamerat më çuan në atë përfundim, [which were] në përputhje me gjërat që ajo bëri ndërsa kamerat po rrotulloheshin. Pra, në fund të fundit, ajo nuk donte që unë të isha atje. Dhe ju e dini, nuk është vendimi i saj. Zoti më ka bekuar dhe ja ku jam.”

Nneka Ihim

Nneka shtoi se ajo ishte e lumtur të “falte dhe unë harroj” nëse Uendi ishte i gatshëm ta linte atë dhe të vazhdonte. Uendi dukej se po lëvizte në atë drejtim kur ajo ftoi armikun e saj në festën e kanabisit të burrit të saj, por gjërat u ftuan mes të dyve kur Nneka sugjeroi një bisedë private për të adresuar problemet e tyre. Më vonë gjatë episodit, Uendi ishte një mos-shfaqje në të Nnekës zbërthimi i festës, pa informuar zonjën.

Wendy Osefo dhe Nneka Ihim

Tamra dhe Tedi tingëlluan për situatën në një episod të fundit të podcast-it të tyre, “Two Ts In a Pod”, pasi panë episodin e së dielës.

“Uendi është problemi,” Tamra deklaruar. “Nneka vazhdon të përpiqet të ecë përpara. Uendi vazhdon të lëvizë prapa, duke u përpjekur të gjejë arsye për të mos e pëlqyer atë. Nuk e kuptoj.”

Gjyqtari Tamra

Tedi u pajtua dhe thirri – “Mund ta dallosh kur Uendi po bën rrëfimet e saj se po e llogarit përgjigjen e saj.”

Tedi arriti në përfundimin se Uendi ose duhet të largohet nga drama e lodhur vudu ose të largohet nga shfaqja fare.

“Të jem i sinqertë, Uendi lëvizni nga kjo. Jam i sigurt që nëna juaj ka lëvizur nga kjo. Make up me Nneka ose mos jini në shfaqje në këtë pikë,” the “Amvise të vërteta të Beverly Hills” tha alum.

Wendy Osefo dhe Tamra Judge

Amvisat e vërteta të Potomac transmetohet të dielave në orën 20:00 ET në Bravo.