Gjyqtari Tamra: Komentet 'hipokrite' të Vickit për John Janssen

Klea

Gjyqtari Tamra: Komentet 'hipokrite' të Vickit për John Janssen

Grindja mes Vicki Gunvalson dhe Gjyqtari Tamra tërbohet në. Gjërat mes yjeve të “The Real Housewives of Orange County” nuk u ndihmuan kur John Janssen papritur filloi të takohej me Alexis Bellino. Meqenëse John është ish-i Shannon Beador, Vicki e pa marrëdhënien e Alexis si një ofendim.

Në teori, Tamra duhet të ishte përgjigjur në mënyrë të ngjashme. Në vend të kësaj, ajo çuditërisht dukej e lezetshme me Alexis dhe John që ishin bashkë. Ndoshta qëndrimi i Tamrës u përforcua nga grindjet. Ndoshta ishte pavarësisht nga grindjet. Megjithatë, Shannon dhe Vicki ndoshta ishin të nxehur.

Në lajmet e fundit të John dhe Alexis, mbleseri Patti Stanger tha se kishte frikë se John po “bombardonte me dashuri” partnerin e tij të ri. Vicki ra dakord, duke diskutuar për marrëdhënien shumë të keqtrajtuar të Alexis dhe John. Tamra, megjithatë, nuk e kishte atë. Ajo kritikoi Vickin për marrëdhëniet e saj të kaluara me Brooks Ayers dhe Steve Lodge.

Tamra e bëri të qartë zhgënjimin e saj me komentet “hipokrite” të Vickit në Two Ts In A Pod. “Të pasurit që vijnë nga Vicki. E pasur me dy marrëdhëniet e saj të fundit me Brooks dhe Steve. Pra, pak një koment hipokrit për të postuar.” Tamra dhe bashkë-prezantuesi i saj, Teddi Mellencamp, nuk u pajtuan me njëri-tjetrin në praninë e Alexis në mediat sociale.

Teddi sugjeroi se Alexis po kompensohej në përpjekjet e saj për të mbrojtur marrëdhënien e saj në mediat sociale. Tamra nuk u pajtua, duke thënë, “Unë mendoj se ajo është e mërzitur nga njerëzit që sulmojnë marrëdhënien e tyre. Ata kanë qenë së bashku gjashtë muaj. Dhe ata janë jashtëzakonisht të lumtur. Dhe ajo thjesht është e mërzitur nga kjo.” Duke folur për mbrojtjen e marrëdhënies së saj, Alexis nuk kishte turp t'i përgjigjej Patit.

“Stanger as që e ka takuar kurrë Johnny-n”, shkroi Alexis në një ngarkim në Instagram. “Ajo nuk është as shoqja ime!!! Dhe çdo gjë që ajo MENDON se di për Gjonin janë gënjeshtra dhe të bazuara në dezinformata. Beqari i perjetshem 'mbleseri' eshte i shqetesuar per mua????? Shqetësohu për veten. Jo mua e dashur. Jam mirë.”

The Real Housewives of Orange County po transmetohet në Peacock.