Gjyqtari Tamra feston momentin historik me sezonin 18 të RHOC

Klea

Gjyqtari Tamra feston momentin historik me sezonin 18 të RHOC

Duaje ose urreje atë, Gjyqtari Tamra është praktikisht sinonim i markës Housewives. Duke bërë debutimin e saj në Amvise të vërteta të Orange County Sezoni 3, Tamra u bë një element kryesor i ekskluzivitetit.

Pasi Bravo e pushoi për pak kohë nga shfaqja për dy sezone, Tamra do të bënte një rikthim disi triumfues në sezonin 17. Disa shikues menduan se ajo ra me fytyrë përtokë me rikthimin e saj.

Por ndërkohë që Tamra ka mendimet e saj se cilat rikthime të “Houswives” dështuan, ajo arriti të sigurojë një tjetër sezon. Dhe ajo po feston sezonin 18 të RHOC për një arsye në veçanti.

Sezoni i 18-të i RHOC do të jetë i 100-tith sezoni i Amvisave

Më 17 maj, Tamra postoi një mesazh festiv për fansat e Bravo. “A mund të besoni se sezoni 18 është sezoni i 100-të i ekskluzivitetit të Real Housewives?” ajo pyeti. “Ne kemi parë 100 SEZONE!!!? #RHOC” Në të vërtetë, kur përpilohen sezonet e shumta të Housewives nëpër ekskluzivitete, Sezoni 18 i RHOC do të jetë i qindti i Bravo.

Disa fansa u befasuan kur kuptuan se kishin parë 99 sezone të Housewives gjatë jetës së tyre. Të tjerët ishin të lumtur të festonin momentin historik me Tamrën. Ndërsa një përgjigje thoshte: “Jam shumë e lumtur për ty, Tamra. E meritove, je Mbretëresha e OC.” Tamra u përgjigj me një “Faleminderit” të thjeshtë dhe një emoji me zemër të kuqe.

Tamra gjithashtu konfirmoi se një traileri i sezonit 18 do të vinte së shpejti, por ajo nuk specifikoi se kur saktësisht. Komentatori i njohur i amvise, Queens of Bravo, pyeti nëse 100th Amvise do të ishte në këtë sezon të ardhshëm. Për ata që nuk e dinë, Peggy Sulahian e Orange County ishte amvise e njëqindtë që iu bashkua ekskluziviteteve të zgjeruara.

Peggy u shfaq vetëm në sezonin 12, por ajo bëri histori duke përfaqësuar rritjen dhe suksesin e programeve kryesore të Bravo. Me Orange County si pjesë e parë e Bravo Housewives, sezoni 18 do të shohë ekskluzivitetin të bëjë histori edhe një herë.

Real Housewives of Orange County po transmetohet në Peacock me sezonin 18 që pritet të transmetohet në fund të vitit 2024.