Gjyqtari Tamra është i lodhur nga Lisa Hochstein që rrëfen për Lenny

Klea

Gjyqtari Tamra është i lodhur nga Lisa Hochstein që rrëfen për Lenny

Real Housewives of Miami Sezoni 6 ka dhënë dramën. Megjithatë, ka një pikë të historisë për të cilën audienca dhe anëtarët e kastit janë lodhur duke dëgjuar – Lenny Hochstein. Duket Lisa Hochstein thjesht nuk mund të përmbahet të flasë për burrin e saj të larguar. Duke pasur parasysh betejën e tyre rraskapitëse të divorcit, do të kishte kuptim që Lisa të mendonte vazhdimisht për Lenin.

Por ashtu siç janë përpjekur t’i tregojnë bashkë-yjet e Lizës, sa më shumë që ajo flet për të, aq më pak ka gjasa që ajo të vazhdojë me jetën e saj dhe me burrin e saj të ri. Në Sezonin 6, Episodi 7, Kiki Barth mori një qasje më të hapur duke i thënë Lizës që të ndalonte së foluri për ish-partnerin e saj.

Kiki u përpoq të shpjegonte se Lisa po i jepte fuqi vetëm duke përqendruar kaq shumë vëmendje tek ai. Fatkeqësisht, Lisa nuk mundi ta pranonte këshillën dhe filloi të qante. Tani, dy anëtarë të shquar të audiencës po ngrenë zërin kundër Lizës – Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencampnëpërmjet Dy T-ve të tyre në një podcast.

Teddi i thotë Lizës të mos i japë Lenit “asnjë jetë”

Në përmbledhjen e tyre Real Housewives of Miami, Teddi solli bisedën midis Kiki dhe Lisa. Teddi filloi, “Kiki i thotë Lizës të ndalojë së rrituri Lenny dhe Lisa e quan atë të pandjeshme.” Tamra ndërhyri: “Faleminderit Kiki! Faleminderit, faleminderit, faleminderit!”

Tamra përsëriti më tej atë që Kiki po përpiqej t’i thoshte Lizës: “Mos i jep jetë atij gomari, as mos e bëj”. Megjithatë, Tamra pranoi gjithashtu: “Është normale të shprehesh për ish-in tënd ndërsa divorcohesh, kjo është e sigurt.”

Teddi shtoi, “Unë mendoj se Lenny duhet të jetë fjala e natës, si në Watch What Happens Live. Dhe, ju e dini, Kiki jemi ne, ne jemi Kiki, ne jemi me ju.” Ata që shikuan episodin e fundit ka të ngjarë të pajtohen se “Lenny” ishte me të vërtetë fjala e natës.

Kiki akuzoi Lizën se e kishte thënë emrin e Lenit aq shumë sa kishte filluar të tingëllonte si një këngë. Edhe Nicole Martin e krahasoi Lizën me “një zog të vogël”. Lisa mbrojti bisedat e vazhdueshme të Lenny dhe kritikoi komentin e Kiki duke thënë se ishte jeta e saj dhe Kiki nuk kishte vend në të.

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.