Gjyqtari Tamra duket se hedh hijen e Shannon Beador BDI

Klea

Gjyqtari Tamra duket se hedh hijen e Shannon Beador BDI

Edhe një herë, një anëtar i klubit Real Housewives është arrestuar për një gjoja BDI. Real Housewives of Potomac's Grand Dame, Karen Huger u akuzua për drejtimin e mjetit nën ndikimin e alkoolit dhe drejtimin e një automjeti ndërsa ishte i dëmtuar nga alkooli. Dhe ky incident ka rindezur grindjen mes yjeve të The Real Housewives of Orange County Gjyqtari Tamra dhe Shannon Beador.

Siç mund ta mbani mend, në shtator 2023, Shannon hyri me makinë në shtëpinë e një personi, me qenin e saj të varfër Archie në makinë. Archie doli i padëmtuar, por Shannon pësoi një krah të thyer dhe disa lëndime në fytyrë. Ajo u arrestua për drejtimin e mjetit nën ndikimin e alkoolit dhe goditja me vrap. Edhe pse Shannon-it iu ofrua qëndrime rehabilituese falas, ajo zgjodhi një rrugë tjetër. “Por ajo që zgjodha të bëja – dhe bëra kërkimin tim, shkova në një vend të mirëqenies së sjelljes,” shpjegoi Shannon. Ajo ndoqi një program ambulator, të quajtur “terapi intensive ambulatore” që zhvillohej “pesë ditë në javë”.

Disa njerëz nuk mendonin se Shannon bëri mjaftueshëm për të adresuar problemet e saj të supozuara me alkoolin. Tamra filloi një grindje me Shannon dhe Vicki Gunvalson duke u tërhequr nga turneu Tres Amigas. Tamra mendoi se ishte shumë herët për të bërë turne pas BDI-së së Shannon-it. Por dy amigat e tjerë nuk u pajtuan.

A po i hije Tamra BDI-së së Shannon-it?

Tamra dhe bashkë-prezantuesi i saj Teddi Mellencamp diskutuan gjendjen e amvisave dhe BDI-të e tyre në podcast-in e tyre, Two Ts In A Pod. Në krye të ekranit mbi Tamra, ishin fjalët “BËNI NJERËZ TË SMART!” Tamra pyeti, “Çfarë mendoni se duhet të bëjë Bravo me amvisat që marrin BDI?”

Teddi u përgjigj: “Unë nuk mendoj se dikush duhet të pushohet domosdoshmërisht për të bërë një gabim të tillë.” Por Tamra nuk mbaroi. “Po sikur të mos marrin ndihmë? Po sikur të pinë akoma?” ajo pyeti. A tingëllon e njohur ndonjë nga këto, Shannon?

“Unë mendoj se nëse dikush po shkon në një vend ku mund të lëndojë veten ose njerëzit e tjerë…” tha Teddi. “Mmhmm…”, komentoi Tamra. “Ky është një problem, por nuk është domosdoshmërisht detyra e shefit tuaj që ta trajtojë atë,” përfundoi Teddi.

Sezoni 18 i “The Real Housewives of Orange County” po xhirohet dhe do të kthehet në Bravo në vitin 2024.