Gjyqtari i Teddi dhe Tamra theksojnë sjelljen RHONJ të Jenn Fessler

Klea

Gjyqtari i Teddi dhe Tamra theksojnë sjelljen RHONJ të Jenn Fessler

Amvise të vërteta të Nju Xhersit e filloi sezonin 14 me zhurmë kur Teresa Giudice akuzoi John Fuda-n se gjoja ishte një tregtar droge. Po. Kuptohet që Gjoni dhe gruaja e tij, Rachel Fuda, ishin të zemëruar. Pastaj kemi Margaret Josephs. Ajo ndërpreu marrëdhënien e saj të tensionuar me Terezën dhe bashkëshortin e saj, Luis Ruelas, pas ribashkimit të sezonit 13 RHONJ. Sipas Margaret, Luis dyshohet se e ka thirrur djalin e saj në punë dhe e ka kërcënuar. Kjo ishte pika e fundit për Marge. Edhe pse Luis mohoi të dinte asgjë për thirrjen misterioze.

Dhe së fundi, shoqja e Rashelit dhe Margaretës, Jennifer Fessler, hyri në chat. Ajo foli me Terezën, duke iu përgjigjur pyetjeve të saj në lidhje me një takim në Margaret's që u zhvillua përpara ribashkimit të sezonit 13. Por më pas Jenn pyeti gjithashtu nëse Luis e thirri djalin e Margaret dhe e rriti Terezën duke e quajtur John një tregtar droge. Të dy Rachel dhe Margaret nuk donin që këto çështje të ngriheshin me Terezën. Dhe të dyja zonjat ishin me avull që Jenn po shkonte në OG. Tani Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencamp po hedhin dy cent.

A po shpreson Jenn Fessler për një koncert me kohë të plotë?

Sigurisht, nëse ka dramë, bashkë-prezantuesit e Two Ts In A Pod, Tamra dhe Teddi, janë të gjithë mbi të. Dhe ata dhanë mendimin e tyre për situatën e vështirë të Jenn-it. “Në Watch What Happens Live, Andy [Cohen] pyet Marge pse të gjithë po përpiqen të qeverisin miqësinë e Jenn dhe Marge thotë se askush nuk po përpiqet të qeverisë askënd. Thjesht ajo jashtë kamerës Jenn po thoshte një gjë dhe po vepronte ndryshe në kamerë,” tha Teddi.

“Kjo është frustruese,” u përgjigj Tamra. “Po. jam dakord. Ajo dëshiron që të gjithë ta pëlqejnë atë”, tha Teddi. “Ajo dëshiron të nxjerrë në pah goditjet e saj ose gjërat qesharake.” Ajo shtoi, “Dhe më pas ajo që po ndodh është se po kthehet për ta kafshuar atë në *ss sepse nuk mund të jesh kaq i dëshpëruar.” Deri më tani, qëndrimi i kësaj dyshe duket i saktë.

“Unë mendoj se Jenn ndoshta i tha shumë gjëra Margaret jashtë kameras,” tha Tamra. “Gjithashtu diçka që duhet të theksojmë është se Jenn aktualisht është një mike e saj dhe ajo ndoshta dëshiron të jetë më shumë,” tha Teddi. Epo, duh. Tamra vazhdoi me të njëjtën teori. “Ndjej se Margaret dhe Rachel po i japin Jenn Fessler-it atë rol të yllit dhe ndoshta do ta promovojnë atë,” tha ajo.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon çdo të diel në Bravo në orën 8/7c.