Gjyqtari i Tamra zbulon tekstin që i ka dërguar Shannon Beador: "Nuk duket mirë"

Klea

Gjyqtari i Tamra zbulon tekstin që i ka dërguar Shannon Beador: “Nuk duket mirë”

Gjyqtari Tamra aktualisht po lufton me Shannon Beador dhe Vicki Gunvalson, por Shannon është ajo që merr nxehtësinë. Real Housewives of Orange County po xhirojnë sezonin 18 dhe zonjat tashmë janë të çrregullta.

Në vend që të ndjekë të gjithë të tjerët, duket se Tammy Sue është e përqendruar te Shannon. Mosmarrëveshja vjen pasi Tamra vendosi të tërhiqet nga një turne në Tres Amigas dhe për shkak se ajo po sillet mirë me Alexis Bellino. Në një episod të fundit të Two Ts In A Pod, Tammy Sue zbuloi një tekst që i dërgoi shoqes së saj të humbur prej kohësh.

Një mbrëmje me Tres, dua të them, Dos Amigas

Të dy Shannon dhe Vicki janë të çmendur me Tamrën për largimin e Tres Amigas. Pasi Shannon voziti në gjendje të dehur vitin e kaluar dhe u arrestua për një goditje me vrap të BDI-së, Tammy Sue dyshohet se po ndiente një farë mënyre për të shkuar në rrugë dhe duke bërë një shfaqje që përfshinte shumë alkool pa alkool.

Tamra i dërgoi Shannon-it një mesazh në tetor 2023, rreth një muaj pas arrestimit të Shan-it, dhe e ndau atë me klasën. Në mesazh, Tammy Sue e këshilloi shoqen e saj të mirë se ishte shtruar në spital dhe “jashtëzakonisht e sëmurë për dy javë” pas një lloj situate të zorrëve. Ndërsa ajo i uroi mirë Shannon pas traumatizimit të shoferëve në Newport Beach, Amiga po e vinte veten në pauzë.

“Shpresoj që të jeni më mirë fizikisht. Dhe mendërisht. Unë e di që ju ndoshta po rrahni veten. Kam menduar gjatë dhe shumë për këtë. Dhe unë duhet të jem i sinqertë me ju. Nuk ndihem rehat duke ecur përpara me shfaqjen ‘Tres Amigas’ muajin e ardhshëm,” lexoi Tamra.

“Komentet për ty duke bërë shfaqjen dhe për mua dhe Vicki që e mbështesim janë të tmerrshme. Nuk është një pamje e mirë për asnjërin prej nesh, veçanërisht për ty, Shannon. Bravo më ka thënë se nuk është ide e mirë dhe duhet ta shtyjmë. Është shumë shpejt. Tani po marr mesazhe, komente se jam alkoolike që do të vazhdoj dhe ju mbështes me emisionin muajin tjetër. Më vjen keq që nuk mund të eci përpara me shfaqjen,” shtoi Tamra.

Mirë, deri tani, ajo nuk gabon. Optika e Shannon-it që nuk do të rehabilitohej për një problem të dukshëm me alkoolin dhe më pas shkoi në turne me Vicki-n shkaktoi shqetësim tek fansat. Dhe të mos harrojmë se ishte Tammy Sue ajo që pretendoi se Shannon tashmë i ishte kthyer alkoolit në nëntor 2023. Me sa duket. Pavarësisht se performoi në dy shfaqje për shkak të problemeve me kontratën, Tamra mendoi se ishte më mirë të përkulej.

Qëndrimi i fundit i Tammy Sue

Ylli i RHOC pranoi gjithashtu se Vicki dhe Shannon po flisnin pas shpinës së saj dhe as asaj nuk i pëlqente. E urrej ta them, por Tamra mund të ketë të drejtë për këtë (shikon përreth për goditje rrufeje).

Sezoni 18 i Real Housewives of Orange County po xhirohet dhe do të kthehet në Bravo në 2024.