Kroy Biermann

Klea

GJYQTAR Urdhëron! Kim Zolciak dhe Kroy Biermann DUHET të qëndrojnë larg njëri-tjetrit ndërsa jetojnë në shtëpinë e tyre në Gjeorgji!

GJYQTAR Urdhëron! Kim Zolciak dhe Kroy Biermann DUHET të qëndrojnë larg njëri-tjetrit ndërsa jetojnë në shtëpinë e tyre në Gjeorgji!

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann's Saga e vazhdueshme e divorcit ka marrë një tjetër kthesë dramatike pasi një orar i dollapit të urdhëruar nga gjykata është lëshuar pas një incidenti të trazuar që përfshin një telefonatë 911 të bërë nga ylli i realitetit.

Kim Zolciak

Në një lëvizje të marrë nga Faqja e gjashtëgjykata ka përcaktuar një plan të detajuar për e Kim-it qasje në dollapin e dhomës së gjumit kryesor, duke përcaktuar orë specifike gjatë të cilave ajo mund të hyjë në Fspace pa ndërhyrje nga Kroy.

Kim mund të hyjë në dollapin e dhomës së gjumit kryesor nga e hëna deri të premten nga ora 9:00 deri në orën 15:00, gjatë së cilës Kroy nuk duhet të hyjë apo të hyjë në hapësirë”, thuhet në dokumentin ligjor.

Kim Zolciak

Për më tepër, urdhri i ndalon të dyja palët të angazhohen në çdo transaksion që përfshin pasurinë bashkëshortore, duke theksuar ruajtjen e aseteve gjatë procedurave të tyre të divorcit.

Kim i jepet akses në sendet e saj personale, por i ndalohet shitja, tregtimi ose heqja e tyre nga rezidenca e ish-çiftit në Georgia, aktualisht e listuar për shitje.

Kroy Biermann

Ky zhvillim vjen pas një incidenti shqetësues në prill, kur Zolciak thirri shërbimet e urgjencës, duke pretenduar se Kroy i kishte sekuestruar telefonin e saj dhe ishte barrikaduar në dhomën e parë të gjumit.

“Ai po kalon nëpër të gjithë telefonin tim,” u zbuloi ajo dispeçerëve gjatë telefonatës. “Ai është mbyllur në dhomë duke kaluar nëpër të gjitha gjërat e mia.”

Kim Zolciak

Incidenti shkaktoi një urdhër të mëparshëm gjykate në tetor 2023, duke detyruar kufij të rreptë brenda vendbanimit të tyre të përbashkët për të parandaluar konflikte të mëtejshme.

Të dyja palët u udhëzuan të përmbahen nga hyrja në zonat e përcaktuara të njëra-tjetrës pa leje dhe të ruajnë mirësjelljen, veçanërisht në prani të fëmijëve të tyre të mitur.

Kroy Biermann

Tensionet mes Kim dhe Kroy Biermann janë përshkallëzuar pasi kjo e fundit paraqiti kërkesën për divorc për herë të dytë gushtin e kaluar.

Kroy ka pretenduar raste të sjelljes abuzive nga Kim përballë fëmijëve të tyre, ndërsa ajo mohon me forcë çdo keqbërje dhe i është kundërpërgjigjur me kërkesë për kujdestarinë e plotë, duke pohuar aftësinë e saj si prind.

Kim Zolciak

Ndërsa beteja ligjore vazhdon, në qendër të vëmendjes mbeten procedurat e trazuara të divorcit të ish-çiftit, të cilat nuk tregojnë asnjë shenjë zgjidhjeje.