Gjykatësja Tamra zbulon keqardhjen e saj më të madhe nga amvise reale të sezonit 17 të Orange County

Klea

Gjykatësja Tamra zbulon keqardhjen e saj më të madhe nga amvise reale të sezonit 17 të Orange County

Amvise të vërteta të Orange County Sezoni i 17-të i është afruar mbylljes. Një sezon që ishte menduar të ishte Gjyqtari Tamra Rikthimi triumfues e bëri atë të luante më shumë se kurrë si një zuzar. Natyrisht, ajo e bëri zhbërjen e saj duke prezantuar shoqen e saj, Jennifer Pedranti, vetëm për ta tërhequr zvarrë.

Tamra mori goditje të pamëshirshme ndaj Jenn dhe të dashurit të saj, Ryan Boyajian. Për më tepër, Tamra shkoi aq larg sa akuzoi Ryan-in për tradhti ndaj fillestarit të RHOC. Jenn ishte konfuze pasi ajo dhe Tamra kishin qenë miq përpara fillimit të shfaqjes dhe Tamra nuk kishte thënë kurrë asgjë atëherë.

Gjërat arritën në pikën e vlimit dhe në Ribashkimin e Sezonit 17, Tamra u zotua se nuk do të shkonte pas Jenn-it vitin e ardhshëm. Megjithatë, shumë ishin skeptikë për të vërtetën e atij premtimi. Pra, në një sezon ku Tamra u kritikua aq shumë, kishte kuptim që ajo të reflektonte për atë që kishte bërë gabim.

Tamra, Jenn, Ryan, peceta dhe alkool

Tamra shkoi në podkastin e saj, Two Ts In A Pod, për të rishikuar sezonin 17 me një vështrim prapa. Ajo zbuloi se keqardhja e saj më e madhe ishte “ndoshta, e dini, sa të hollësishme u bënë gjërat e Jenn-it dhe sa u përsëritën. Kjo ishte sikur – duhet të kisha thënë thjesht paqen time, të kisha thënë çfarëdo dhe thjesht ta lija të shkonte.

Ajo gjithashtu iu drejtua incidentit me pecetë: “Mendoj se t’ia hedhësh pecetën në fytyrë ndoshta nuk ishte gjëja më e mirë. Kur ajo më tha, sikur të kisha të nxehtit për të dashurin e saj, unë thashë: ‘Jo e dashur. Unë kam një burrë mjaft të nxehtë.” Sigurisht, por kur Tamra fliste pa pushim për Ryan, çfarë duhej të mendonte Jenn?

Tamra pranoi se shumë nga sjelljet e saj të pahijshme nga sezoni erdhën nga mbikonsumimi i alkoolit. “Një pjesë e problemit tim këtë sezon ishte se pija shumë. Siç e dini, unë nuk jam shumë pijanec,” shpjegoi ajo. “Sikur shumë po ndodhte. Dhe mendoj se i kam pirë ndjenjat e mia pjesën më të madhe të sezonit këtë vit dhe kjo duket.”