Gjykatësi Tamra zbulon se me cilin ish-yll të RHOC nuk dëshiron të punojë më

Klea

Gjykatësi Tamra zbulon se me cilin ish-yll të RHOC nuk dëshiron të punojë më

Gjyqtari Tamra u kthye në Amvise të vërteta të Orange County si anëtar i kastit me kohë të plotë pas dy vitesh larg shfaqjes. Tammy Sue është vetëm një shembull i një ylli të Real Housewives që mund të largohet nga ekskluziviteti, por të kthehet në skenën e krimit. Shihni gjithashtu: Luann de Lesseps dhe Shereé Whitfield.

RHOC mund të shohë ardhjen e Alexis Bellino-s në sezonin 18, duke dëshmuar edhe një herë se disa zakone të vjetra vdesin shumë, dhe kjo është në rregull me Tamrën. Por ka një individ të veçantë që ajo kurrë nuk dëshiron ta shohë duke mbajtur fruta. Andi, na duhet Gretchen Rossi dhe një aparat fotografik sa më shpejt që të jetë e mundur.

Tamra është ende e shqetësuar nga Gretchen

Në një episod të Two Ts in a Pod, Tammy Sue dhe Teddi Mellencamp morën pyetje nga fansat. Një ndjekës donte të dinte se me kë zonjat nuk do të punonin më kurrë. Ndërsa Teddi vuri në dukje se ajo është shumë mirë duke punuar me ndonjë nga yjet e saj të mëparshëm, Tamra kishte një emër gati.

“Me të cilin nuk do të punoja dhe që u pushua nga shfaqja ime do të ishte padyshim Gretchen,” tha ajo. Kjo duket të jetë një zgjedhje e qartë. Në fund të fundit, a do të dëshironit të rrinit me dikë që qëllimisht e keni dehur dhe e keni lejuar djalin tuaj të çuditshëm të kërcejë gjithë këmbën? Ndoshta jo sepse kjo do të thotë se mund t’ju duhet të merrni … përgjegjësi.

Por kjo është në rregull sepse Gretchen nuk ka dëshirë të bëhet një person tjetër që Tamra vendos t’i bërtasë në kamera. Ndër vite të dy kanë shpenzuar kohë duke fyer njëri-tjetrin në media. Gretch mendon se Tammy Sue është një “pony me një mashtrim” që është e drejtë dhe Tamra ende e kritikon Gretchen për të qenë me Slade Smiley – gjithashtu e drejtë.

Në vitin 2021, Gretchen tha se do të kthehej në RHOC nëse Tamra nuk do të ekzistonte më, por fansat nuk janë vërtet të dashuruar me Gretchen, kështu që çështja është e diskutueshme tani që Tammy Sue është kthyer në shalë.

Ndërsa Tamra mund të mos dojë që Gretchen të kthehet, ajo po i jep Alexis dritën jeshile. “Ka shumë biseda për kthimin e Alexis,” vuri në dukje ajo në një intervistë në nëntor. “Unë dhe ajo kohët e fundit u ndreqëm dhe folëm për një kohë shumë të gjatë në BravoCon [2023]. Dhe nuk do të kisha problem ta shihja të kthehej”, shtoi ajo. Shumë për zemërimin e Shannon Beador, por ajo dhe Tamra aktualisht nuk po flasin.

Jemi ende duke pritur për njoftimet e aktorëve të sezonit 18 të RHOC. Deri tani të vetmet bravë janë Tamra, Heather Dubrow dhe Shannon. Qëndroni të sintonizuar.