Gjykatësi i Tamra-s kritikon 'Shtick' të Sonja Morgan

Klea

Gjykatësi i Tamra-s kritikon ‘Shtick’ të Sonja Morgan

Një ditë tjetër, një tjetër qëndrim i vakët nga Tammy Sue! Gjyqtari Tamra e The Real Housewives of Orange County ka bërë që biseda për Bravolebrities të tjera të jetë pjesë e koncertit të saj të rregullt në podkastin e saj.

Këtë herë, Tamra erdhi për The Real Housewives of New York City alum/mbretëresha e çuditshmërisë, Sonja Morgan. Sonja u shfaq së fundmi në Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: Trashëgimia RHONY. Ajo na dha të gjitha gjërat qesharake që kemi filluar të duam dhe presim prej saj: nënkuptime seksuale, marramendje dhe gabime të dehura (a mund të jenë këto tre gjëra “smokey eye, updo, Gstaad?”)

Por po të pyesësh Tamrën, baticat e Sonjës janë të llogaritura. A nuk mund t’i shijojmë gjërat, Tammy? Lexoni për të dëgjuar se çfarë tha Tamra për Sonjën.

Gjyqtari Tamra: “Ndonjëherë më duket sikur Sonja po aktron”

Tamra dhe mikpritësi i saj i ftuar, anëtarja e grupit të RHOC, Emily Simpson, ndanë mendimet e tyre për pjesën më të re të RHUGT. Ata po flisnin në episodin e 4 janarit të Two Ts in a Pod – i quajtur në hije “Will The Real Sonja Please Stand Up.”

Në një episod RHUGT që u referua, Sonja i çoi zonjat në një udhëtim të egër me një histori për ish-bashkëshortin e saj, John Adams Morgan. Megjithatë, përralla dukej më shumë si një enigmë me copa që mungonin, duke i lënë gratë e tjera të kruanin kokën dhe të pyesnin nëse Sonja po luante shah 4D me realitetin.

Ndërsa diskutonte për sjelljen unike të Sonjës, Tamra la të kuptohej se ajo kishte mjaftuar. “Ndonjëherë më duket sikur Sonja po bën një shfaqje.”

Emily thirri: “Unë mendoj se ata i japin asaj një leje, sepse nuk mendoj se ajo është keqdashëse.”

Tamra më pas ndryshoi çelësin për të lavdëruar Sonjën, duke pohuar se, “Ajo nuk është keqdashëse dhe kjo është ajo që më pëlqen më shumë tek ajo”, duke e etiketuar gjithashtu si “qesharake” dhe “ding dong”. Duke tërhequr paralele, Tamra i krahasoi mashtrimet e Sonjës me rutinën e famshme të “dridhjeve” të ish-amigës së saj Shannon Beador në RHOC.

“E dini si e bën Shannon? Dridhja? Ndonjëherë kur e bën atë akt pa pushim, është sikur hajde, vazhdo”, shtoi Tamra.

Eja; të gjithë në TV realitet kanë një skic. Tammy’s është të bërtas për biznesin dhe marrëdhëniet e njerëzve të tjerë që nuk kanë të bëjnë fare me të. Pra, shumica do të preferonin çdo ditë një Sonja Tremont Morgan jashtëzakonisht ekscentrike! Ajo sjell një energji të pashoqe në shfaqje pa u zhytur në thellësitë e ligësisë. Plus, kush tjetër do të bëjë pushime anale me Jack Sparrows të rastësishëm?

Mund ta shikoni Sonjën duke e përzier pijen në RHUGT: RHONY Legacy në Peacock. Tamra ka të ngjarë të kthehet për Sezonin 18 të RHOC, nëse mund të arrijë të mos zemërojë njerëzit e gabuar.