Gjykatësi i Tamra-s godet 'viktimën e vogël' Jennifer Pedranti pas dramës RHOC

Klea

Gjykatësi i Tamra-s godet ‘viktimën e vogël’ Jennifer Pedranti pas dramës RHOC

Gjërat mes Gjyqtari Tamra dhe Jennifer Pedranti po nxehen. Është e trishtueshme të mendosh që të dy ishin miq para se të shkonin të dy Amvise të vërteta të Orange County. Por tani? Duket e pamundur që miqësia të jetë e shpëtuar.

Shumica e fansave e prisnin këtë nga Tamra, por Jenn duket se nuk e kishte idenë se kjo do të ndodhte. Tamra filloi të fotografonte Jenn që në momentin që kamerat filluan të rrotulloheshin. Në veçanti, Tamra kritikoi marrëdhënien e Jenn me të dashurin e saj, Ryan Boyajian.

Jennifer filloi të dyshonte nëse Tamra madje i besonte ato që po thoshte. Nëse e bëri, pse nuk kishte thënë asgjë para se të fillonin kamerat? Gjërat duhet të jenë paksa shumë për të sapolindurin e RHOC dhe ajo vendosi që nuk mund të vazhdonte të fliste me Tamrën. Tani, Tamra po përpiqet të rikthehet në sulm.

Tamra e hodhi poshtë Jenniferin pas WWHL

Në podkastin e saj me Teddi Mellencamp, të dy po diskutonin për disa mosndjekje të fundit në mediat sociale mes Bravolebrities kur Tamra vendosi të hynte me: “Unë e hoqa Jenn-in”. Pasi Teddi shprehu tronditjen e saj, Tamra vazhdoi: “Pas saj, shiko çfarë ndodh [Live] gjë, e hoqa unfollow-in e saj… jo sepse jam vërtet i zemëruar me të… sepse ajo po luan një viktimë të vogël në Instagramin e saj.”

Ajo e përshkroi sjelljen e Jenn-it në Instagram si të tillë: “Kështu që kur njerëzit flasin keq për mua, ajo menjëherë hyn atje dhe i pëlqen, kjo viktimë e varfër një lloj përgjigjeje … Unë thjesht nuk doja ta shihja.” Por quani ironi ose hipokrizi – duke thënë këtë, Tamra më tepër po luan vetë viktimën.

Ndërkohë Teddi vendosi të qëndrojë pak për Jenn. “Këtu është gjëja,” tha ajo. “Dua të besoj te humbja. Për shembull, ajo do të krijojë një zë për veten dhe do të jetë në gjendje të flasë.”

Tamra u përgjigj: “Kam folur me të për vite me radhë për të pasur një zë për veten e saj. Dhe kjo është arsyeja pse është si zhgënjyese për mua, sepse njerëzit nuk e dinë historinë tonë të pasme… Ata mendojnë se unë e solla këtë vajzë të pëlqejë, ta ekspozojë atë.” Tamra gjithashtu u përpoq të shpjegonte se ajo nuk tregoi gjithçka në lidhje me Jenn, por thjesht “i shtoi asaj”. Sa e mbrojtur.

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.