Gjykatësi i Tamra-s godet Sutton Stracke 'të padurueshëm'

Klea

Gjykatësi i Tamra-s godet Sutton Stracke ‘të padurueshëm’

Gjyqtari Tamra e The Real Housewives of Orange County zbuloi kohët e fundit se ajo nuk e miratoi mënyrën se si Sutton Stracke e The Real Housewives of Beverly Hills ka drejtuar veten gjatë gjithë sezonit 13 deri më tani. Rrip brenda, sepse Tamra nuk është duke tërhequr asnjë grusht.

Gjatë një episodi të fillimit të nëntorit të podcast-it Two Ts in a Pod, të bashkë-organizuar nga Teddi Mellencamp, Tamra komentoi sjelljen e Sutton gjatë udhëtimit të fundit të aktorëve RHOBH në Las Vegas. Atje, Sutton la një performancë të Magic Mike sepse nuk ndihej rehat me disa nga lëvizjet e kërcimtarëve në skenë me amviset e tjera Erika Jayne dhe Crystal Kung Minkoff.

Tamra Judge on Sutton: Ajo po luan viktimën

Foto nga: Emily Shur/Bravo

Tamra tha se ajo besonte se arsyeja e vërtetë që Sutton ishte i mërzitur ishte sepse ajo nuk ishte zgjedhur të merrte pjesë me interpretuesit.

“Ajo po luan një viktimë,” tha Tamra. “Ajo është e padurueshme. Ajo është me të vërtetë.”

Tamra nuk kishte asnjë nga mashtrimet e Sutton dhe madje komentoi sjelljen e Sutton ndaj Kyle Richards gjatë takimit të tyre pas udhëtimit në Sin City. Ylli i RHOC tha se ajo besonte se Sutton po sillej “çuditërisht”.

Tamra gjithashtu besonte se Sutton ishte i dehur gjatë ndërveprimit të saj me Kyle. “Ishte thjesht sjellje shumë e çuditshme,” tha Tamra.

Duke vënë në pikëpyetje sjelljen e saj

Fotot e aktorëve të Sutton Stracke për The Real Housewives of Beverly Hills, sezoni 13
Foto nga: Emily Shur/Bravo

Tamra bëri komente të ngjashme gjatë episodit të saj të fundit të podcast-it. Ajo vuri në dukje se si Sutton iu përgjigj pretendimit të Kyle se ajo e ka “zakon të humbasë punën e saj në rrethana qesharake” duke thënë vazhdimisht: “Emërtoni ata”.

Tamra tha se nëse do të ishte ajo, nuk do të ishte në gjendje të përballonte Sutton në atë moment.

“Kjo do të kishte qenë e vështirë për mua,” tha Tamra. “Kyle u nxeh pak, por kur dikush bën gjëra të tilla, ju thjesht dëshironi të karatesni t’i presni në fyt.”

“Ajo është disi e padurueshme këtë sezon,” vazhdoi Tamra. “Satton, çfarë po ndodh?”