Tamra Judge

Klea

Gjykatësi i Tamra flet hapur për përfshirjen e dyshuar të Ryan Boyajian në skandalin e lojërave të fatit

Gjykatësi i Tamra flet hapur për përfshirjen e dyshuar të Ryan Boyajian në skandalin e lojërave të fatit

Gjyqtari Tamra ka folur për skemën e supozuar të lojërave të fatit që përfshin Ryan Boyajian, duke shprehur mosbesimin dhe shqetësimin e saj në podcast-in e saj, Dy T në Një Pod.

Gjyqtari Tamra

“Kjo është shumë skandaloze,” Tamra vërejti, duke theksuar se degët kryesore si ESPN, Fox News, dhe CNN kanë raportuar për krimin e dyshuar. “Është e frikshme për mua.”

Ryan Bojajian

“Djema, unë nuk u regjistrua për”Gratë e turmës”, vazhdoi ajo. “Unë u regjistrova për Amvisat e vërteta të Orange County. Kjo është e errët. Kjo është e rëndë.” Ajo e përshkroi situatën si “të neveritshme” dhe reflektoi mbi dyshimet e saj të mëparshme rreth e Ryan personazhi sezonin e kaluar, të cilat kishin të bënin me tradhtinë e tij dhe dyshimet e saj nuk u besuan nga të tjerët. “Nuk e kuptoj pse njerëzit nuk më besojnë,” tha ajo, duke krahasuar dyshimet e saj të sakta për Ryan për përvojat e saj të kaluara me Vicki Gunvalson's ish i dashuri, Brooks, i cili u akuzua se kishte falsifikuar një diagnozë të kancerit.

Gjyqtari Tamra

Jennifer Pedranti kishte adresuar tashmë akuzat dhe kritikat rreth marrëdhënies së saj me Ryan Bojajian në reality show Amvise të vërteta të Orange County. Në një intervistë me Revista Us, duke thënë: “Çfarë? Dua të them, për çfarë po flisni? A mendoni se unë do të qëndroj në një marrëdhënie tradhtie sepse jam i shqetësuar se nuk do të marr aktor? Kjo është si gjëja më budallaqe që kam dëgjuar ndonjëherë.”

Ryan Bojajian

Më tej ajo ka shpjeguar se ajo dhe Tamra kishte ndërveprime të shpeshta gjatë periudhës së casting-ut dhe atë e Tamrës burri, Edi Gjyqtarishte miqësor me Ryan në atë kohë.

Jennifer Pedranti

Brooks Ayers iu drejtua reagimit që nga koha e tij e tutje Amvise të vërteta të Orange County në një deklaratë për NJERËZITduke thënë,

“Kam bërë pjesën time të gabimeve për të cilat jam penduar. Unë krenohem që kërkoj falje kur gaboj ose u kam bërë keq të tjerëve me dashje ose pa dashje.” Ai pranoi se falsifikoi dokumente për të treguar në mënyrë të rreme se ishte një pacient në spitalin e kancerit City of Hope, duke thënë: “E bëra sepse nuk doja të zbuloja të dhënat e mia të vërteta mjekësore”.

Vicki Gunvalson

Pavaresisht kesaj, Ayers pohon se ai u diagnostikua me limfomën jo-Hodgkin të fazës 3 në 2013.

Mes kësaj, Vicki Gunvalson ndau njohuri për miqësinë e saj të luhatshme me Gjyqtari Tamra, duke lënë të kuptohet për një pajtim pavarësisht tensioneve të kaluara. “Ne do të jemi miq. Ne në fakt sapo kemi filmuar disa net më parë, dhe ajo më thotë se më do.” Vicki tha Faqja e gjashtë përsëri në mars. Ajo po ashtu ka sqaruar se nuk kanë pasur asnjëherë përplasje verbale.

Vicki Gunvalson

Megjithatë, miqësia përjetoi një tjetër tendosje pasi një anëtar i tretë i grupit të tyre “Tres Amigas”, Shannon Beadoru arrestua për BDI shtatorin e kaluar.

Shannon Beador

Komentet e fundit në rrjetet sociale sugjerojnë këtë Vicki Gunvalson dhe Gjyqtari Tamra kanë rifilluar grindjen e tyre.