Gjykatësi i Tamra e konsideron deklaratën "të çuditshme"

Klea

Gjykatësi i Tamra e konsideron deklaratën “të çuditshme”

Dorit Kemsley shkëlqeu në premierën e sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills kur ajo bëri një imitim të çuditshëm të Erika Jayne “duke ofruar linjën”. “Radhi” ishte Erika duke iu përgjigjur Dorit dhe PK Kemsley kur ajo u pyet në BravoCon të vitit të kaluar se kush do të ishte çifti i ardhshëm në shfaqje që do të ndahej.

Thashethemet rreth një divorci nga Kemsley filluan të përhapeshin pikërisht përpara premierës, ku pamë Dorit të tregonte se ajo dhe PK po kalonin një problem të vështirë. Unë jam i sigurt se këto çështje tatimore nuk kanë ndihmuar. Megjithatë, pas premierës ata dhanë një deklaratë të përbashkët duke hedhur poshtë ato thashetheme.

Gjyqtari Tamra i The Real Housewives of Orange County ishte gati të hidhej me një opinion të pakërkuar si gjithmonë. Ajo mori pjesë në podkastin e saj për të thënë se mendon se deklarata e Dorit dhe PK ishte e çuditshme.

Tamra e gjeti deklaratën e ndarjes së Dorit dhe PK Kemsley “të dyshimtë”

Tamra dhe bashkë-prezantuesi i saj Teddi Mellencamp Arroyave përmbledhën episodin më të fundit të RHOBH në podkastin e tyre Two Ts In A Pod javën e kaluar. Tamra ishte skeptike në lidhje me kohën e mohimit të ndarjes së Kemsley. Ajo tha, “Koha ishte shumë e dyshimtë, ndodhi në natën e premierës.”

E njohur gjithmonë për natyrën e saj të rezervuar dhe zgjedhjet e shkëlqyera, Tammy Sue thotë se do ta kishte trajtuar ndryshe – duke mos e trajtuar fare.

“Është kaq e çuditshme që ata dhanë një deklaratë kaq shpejt. Të gjitha lajmet e rreme të frikshme që dalin atje për mua, unë kurrë – rrallë do të shkoj, ‘do të bëj një deklaratë.’ Por çfarëdo.”

Ndoshta Dorit e pa vëmendjen që po marrin Kyle Richards dhe Mauricio Umansky pas ndarjes, deklaratës dhe galivantimit të tyre pasues dhe e donte atë për vete. Tamra duhet të marrë një faqe nga ky libër sezonin e ardhshëm, në mënyrë që të mund të ketë një histori të sajën, në vend që thjesht të bërtasë për Ryan Boyajian “duke i përqendruar të gjithë [her] Palester!”

Shpresojmë të shohim më shumë nga çështjet e Dorit dhe PK të shpalosen këtë sezon.

Mund të kapni The Real Housewives of Beverly Hills të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.