Kim Zolciak

Klea

Gjykata mandaton Kim Zolciak të zhvendoset në bodrum për të shmangur Kroy Biermann dhe për të parandaluar thirrje të mëtejshme 911

Gjykata mandaton Kim Zolciak të zhvendoset në bodrum për të shmangur Kroy Biermann dhe për të parandaluar thirrje të mëtejshme 911

Kim Zolciak dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermannjanë urdhëruar të qëndrojnë larg njëri-tjetrit ndërsa jetojnë nën të njëjtën çati mes luftës së tyre të vazhdueshme për divorc.

Kim Zolciak

Gjykatësi që kryesonte divorcin e çiftit të larguar u zhvendos për të ndarë Amvise të vërteta të Atlantës alum dhe ish atleti profesionist brenda rezidencës së tyre në Gjeorgji, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online. Policia është dërguar në rezidencë disa herë që kur çifti njoftoi ndarjen e tyre, në fillim të këtij viti.

Kim Zolciak

Kim Zolciak akuzoi ish-mbrojtësin e linjës së Atlanta Falcons për mbylljen e sendeve të saj, vjedhjen e celularëve të saj dhe mbylljen e saj jashtë dhomës së gjumit. Katër fëmijët e çiftit, Kroy Jr., 11 vjeç, Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane, kanë parë rregullisht policinë të përgjigjet ndaj shkrirjeve shtëpiake brenda shtëpisë së familjes.

Kim Zolciak

Gjykatësi kohët e fundit miratoi një mocion që lejon shitjen e shtëpisë mes procedurave të vazhdueshme të sekuestrimit. Shtëpia me shtatë dhoma gjumi dhe njëmbëdhjetë banjo është aktualisht në treg për 6 milionë dollarë.

Gjykata tani e ka vendosur këtë Kim do të ketë përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy do të ketë dhomën e gjumit master.

Kim Zolciak

Urdhri thoshte: “Asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje. Palët do të ndajnë zonat e përbashkëta të vendbanimit martesor.”

Gjykatësi vendosi gjithashtu se të dyja palët “duhet të sillen në mënyrë civile ndaj njëra-tjetrës – veçanërisht në prani të fëmijëve të mitur”.

Kim Zolciak

Ai tha: “Të dyja palët do të përmbahen nga përfshirja në kontakte dhe/ose komunikime përçmuese me njëra-tjetrën. Të dyja palët do të frenohen dhe urdhërohen që të mos ngacmojnë, shajnë, sulmojnë, ndjekin ose dëmtojnë në ndonjë mënyrë tjetër palën tjetër ose fëmijët e mitur në çfarëdo mënyre, formë ose mënyre. Asnjë prind nuk do të përçmojë prindin tjetër në prani të fëmijëve të mitur ose në dëgjim të tyre. Asnjëra palë nuk duhet të përgjojë, vëzhgojë, ndërpresë ose të ndërhyjë ndryshe në vizitën e prindit tjetër me fëmijët e mitur.”

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy u tha gjithashtu që të mos përdorin fëmijët e tyre për të transmetuar mesazhe mbrapa dhe mbrapa.

Gjykatësi përfundoi: “Secili prind urdhërohet dhe përmbahet nga kryerja, përpjekjet për të kryer ose kërcënuar për të kryer çdo veprim që dëmton, keqtrajton, fyen, ngacmon ose ngacmon palën kundërshtare.”

Policia iu përgjigj incidenteve të dyfishta në rezidencën e çiftit të larguar më 30 shtator, dy ditë pasi Kroy u akuzua se kishte rrëshqitur celularin e gruas së tij të larguar dhe për t’iu shmangur policisë.

Kim Zolciak

Kroy thirri 911 për t’u ankuar se gruaja e tij ishte bllokuar brenda një dhome, gjë që kishte çuar në një zënkë fizike të dyshuar. Policia, e cila tregoi se ngjarja u zbardh një orë më vonë, vuri në dukje se fëmijët e çiftit ishin “rreth shtëpisë” në momentin e mosmarrëveshjes.

Kim Zolciak bëri thirrjen e dytë 911 të ditës, duke akuzuar Kroy të dhunës në familje siç vërehet në të dhënat e dërgesave të redaktuara shumë.

Në fillim të këtij muaji, u zbuluan pamjet e kamerës së trupit të policisë të kapura gjatë një episodi të 25 gushtit Kroy u përfshi në një përplasje me policinë pasi u urdhërua të dorëzonte sendet e gruas së tij.