Gjithçka që Schwartz ka nevojë për të kërkuar falje për sa i përket Skandovalit

Klea

Gjithçka që Schwartz ka nevojë për të kërkuar falje për sa i përket Skandovalit

Ka kaluar një vit i tërë që nga Skandoval historia u shpalos më Rregullat e Vanderpompës. Kjo është një kohë e gjatë. Megjithatë ja ku jemi, ende të zemëruar me Tom Sandoval dhe Rachel Leviss për lidhjen e tyre. Ne gjithashtu jemi ende anash Tom Schwartzndërsa ai ndihmoi për të mbuluar të voglën e tyre dashuri histori epshi.

Është e lehtë të shohësh të kuqe me Sandoval. Devijimet e tij të vazhdueshme, së bashku me sjelljen e tij të çështjeve nga dhjetë vjet më parë, dëshmojnë se ai nuk gabon kurrë. Gërmimet e tij për shëndetin mendor kanë qenë gjithashtu të rënda, veçanërisht kur ai kohët e fundit deklaroi në transmetim se po luftonte në të njëjtën arenë. Në thelb, shumë njerëz nuk janë më këtu për turneun e tij të devijimit, kështu që shëlbimi i plotë i Sandoval nuk ka të ngjarë.

Jo tronditëse, Schwartz është gjithashtu ende atje, duke luajtur të njëjtën lojë të parë shpesh në Bravo. E dini, ai ku ai zemërohet me çdo grua që thërret sjelljet e tij të këqija, në vend që të rrahë për të kuptuar pse mund të jenë kaq të mërzitur. Në fakt, deklaratat e tij të bëra në sezonin 11 të VPR-së dëshmojnë se ai ende kërkon t’i shpëtojë karriges së përgjegjësisë, kur ajo që duhet të bëjë është të vendosë fort gomarin e tij të vogël në këtë vend, duke marrë pronësinë e plotë të rolit të tij ( s) luajtur. Nëse Schwartz-i do të ulej dhe do të dëgjonte dhe do të ndalonte së shfaquri instinktivisht tek zonjat, ne mund ta falim atë.

Sidoqoftë, që dikush ta falë plotësisht Schwartz-in, ai së pari duhet të kërkojë falje plotësisht për rolet e tij skandovale të luajtura. Pse, mund të pyesni? Epo, për të gjitha këto arsye që vijojnë.

Schwartz ishte aktivisht i dëmshëm për Arianën

Nëse ka një fakt për të thënë për fansat e Bravo, është se ata kanë kohë. Kur çështja shpërtheu, shikuesit iu drejtuan rrugët ueb, duke kërkuar të dhëna. Në thelb, të gjithë duhet të dinin se kur filloi kjo çështje, dhe gjithashtu, nëse Schwartz e dinte se çfarë po ndodhte pas shpinës së Ariana Madix. Meqenëse Ariana ishte një dhëndër në dasmën e Schwartz-it me ish-in e tij, Katie Maloney, afërsia e tyre duhet ta kishte parë Schwartz-in duke e mbrojtur atë, të paktën paksa.

Megjithatë, Schwartz është verbërisht besnik ndaj Sandoval. Ai mund të kishte thënë lehtësisht jo, duke mos marrë pjesë. Në vend të kësaj, ai zgjodhi të ndihmonte shokun e tij dhe duke e bërë këtë, ai dëmtoi në mënyrë aktive Arianën. Le të bëjmë një përmbledhje të shpejtë se si ai asistoi.

Në kamera, Schwartz bëri shaka për Rachelin që po ndiqte burrat e marrë. Këtë e bëri para Arianës. Gjithashtu, Schwartz shkoi së bashku me një histori të rreme, ku ai dhe Rachel pretendonin se e pëlqenin njëri-tjetrin. Schwartz luajti së bashku, në mënyrë që askush të mos dyshonte se Rachel ishte fshehurazi takim duke përplasur bruh e tij.

Ejani ta zbuloni, Schwartz gjithashtu i dha çiftit akses në bllokun e tij të beqarisë, në mënyrë që ata të mund të vazhdonin lidhjen e tyre pa marrë vesh Ariana. Le të mos harrojmë gjithashtu se si shikuesit gjetën imazhe në internet, të cilat tregonin të dy Toms në një takim të dyfishtë, pak orë përpara se të filmonin për sezonin 10 të VPR. Kjo do të thotë se Schwartz shkoi nga një lokal, ku Sandoval ishte me Rachel, në një ngjarje në SUR, ku dyqani i sanduiçëve të Arianës po organizonte një degustim.

Në vend që të lejojë me përulësi Arianën të çmendet për një rrahje, Schwartz po e sulmon atë në sezonin 11, duke thënë se egoja e saj është shumë e madhe. Unë do të bërtas përsëri. Schwartz zgjodhi të dëmtonte në mënyrë aktive Arianën. Për këtë, ai duhet të heshtë për pak kohë dhe të kërkojë falje.

Një fjalë: Meksikë

Një pjesë e madhe e historisë së sezonit 10 të VPR u rrotullua rreth dasmës së destinacionit të Scheana Shay me Brock Davies. Sapo kasti ishte në Meksikë, ne pamë Schwartz-in të puthte Rachel-in në historinë e përmendur tashmë të rreme të dashurisë. Por më pas, Schwartz e ndihmoi Sandoval t’i çonte gjërat shumë më larg. E shihni, Ariana kishte filluar të dyshonte për sjelljet e çuditshme të burrit të saj, pasi Sandoval vazhdonte të përsëriste emrin e Rashelit në prani të saj.

Shumë shpejt, Sandoval përdori Schwartz-in për të nxjerrë veten nga telashet. Ai njoftoi se Schwartz sapo ishte lidhur me Rachel, kështu që qartë, ai, Sandoval, nuk ishte ai që ishte i fiksuar pas kësaj vajze. Më pas, përballë Arianës, ai bëri shaka me Rachel, duke thënë: “Ja çelësi i dhomës së Schwartz”. Kjo do të thotë se Schwartz i kishte dhënë Sandovalit një çelës të dhomës së tij, në mënyrë që shoku i tij të mund të lidhej me Rachelin pa praninë e kamerës ose aktorit.

Pas ceremonisë së dasmës, Schwartz i tha Rachel: “Ishte mirë të takohesha me ty”. Në përgjigje, Rakela e pyeti: “Nuk të vjen keq, apo jo?” Schwartz e qetësoi atë, duke i thënë: “Jo, nuk e bëj”. Për të gjitha rolet e vogla që Schwartz luajti në Meksikë, ai tani i detyrohet disa falje.

Së pari, Schwartz duhet ta shtojë këtë në listën e tij të faljes me Arianën. Më pas, ai duhet t’i kërkojë falje James Kennedy-t, pasi Rachel ishte ish-i i James, dhe ndërveprimet e Schwartz-it me James në Meksikë ishin joshëse. Më në fund, Schwartz-i duhet t’i kërkojë thellësisht, me përulësi, falje Katie-t, pasi rregulli i saj numër një pas divorcit ishte të mos dilte me askënd në këtë grup. Prandaj, marrëdhënia e tij e rreme mbështetëse skandovale ishte përtej kallit nga ana e Schwartz.

Schwartz ishte pjesë e “planit”

Gjatë gjithë sezonit 10, Schwartz ndihmoi shokun e tij toksik Sandoval të vendoste bazat për ndarjen e tij përfundimtare me Ariana. Në mënyrë që Sandoval të shpëtonte pastër, atij iu desh të tregonte Arianën si një partnere të keqe. Për këtë asistoi Schwartz.

Le të përdorim skenën me kamionin ushqimor. Me kamerat që rrotulloheshin, Schwartz e pyeti Sandovalin se si po kalonin ai dhe Ariana. Në këtë pikë, ai e dinte mirë se Sandoval po mashtronte. Sandoval më pas filloi të sulmonte Arianën, me ndihmën e Schwartz-it.

“Ajo është e shpejtë për t’ju shpërfillur,” tha ai në pajtim me bs Sandoval. Kur Sandoval vazhdoi se sa mirë e trajton Arianën, Schwartz pyeti “a ia kthen ajo?” Sandoval tha jo, ndërsa Schwartz pohoi me kokë. Ai tani mund t’i kërkojë një falje më shumë Arianës, pasi Schwartz ishte pjesë e planit për ta ndihmuar atë në një dritë shumë publike, negative.