Gjithçka që e bëri llogarinë e Monikës në Instagram një tradhti

Klea

Gjithçka që e bëri llogarinë e Monikës në Instagram një tradhti

Monica Garcia mund të ketë qenë një i sapoardhur në Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4, por kjo nuk e pengoi atë të merrte një rol në qendër. Ndërsa Monica e luante mirë gjatë gjithë sezonit, rishtarja e RHOSLC në fakt fshihte një sekret të madh gjatë gjithë kohës.

Gjatë udhëtimit të grave në Bermuda, Heather Gay mori përsipër të ekspozonte gënjeshtrat e Monikës. Heather u përball me Monicën në darkë me pjesën tjetër të grave dhe i tha yllit të saj se ajo e dinte se ajo qëndronte pas llogarisë së Reality Von Tease në Instagram. Llogaria ishte rritur rreth tre vjet më parë, dhe kryesisht kishte në shënjestër ish-yllin e RHOSLC, Jen Shah. Sidoqoftë, ai synoi gjithashtu gratë e tjera të RHOSLC, megjithëse ato postime që atëherë janë fshirë.

Monica fillimisht luajti memece, por më pas pranoi se ishte një nga njerëzit pas Reality Von Tease. Megjithatë, fillestari i RHOSLC këmbënguli se kishte shumë individë pas llogarisë. Gratë e tjera u lënduan jashtëzakonisht nga zbulimet, dhe kuptohet kështu. Monika i tradhtoi gratë RHOSLC në mënyra të ndryshme, duke përfshirë ish-shefen e saj Jen.

Monica ishte false ndaj grave gjatë gjithë sezonit

Çështja më e dukshme me përfshirjen e Monikës në Reality Von Tease, është sigurisht se ajo gënjeu gratë RHOSLC gjatë gjithë kohës. Ndonëse Monika nuk e mohoi kurrë drejtpërdrejt përfshirjen, ishte e gabuar nga ana e saj të pretendonte se ishte shoqja më e mirë me gratë, ndërkohë që e dinte se çfarë kishte bërë. Gratë nuk kishin si ta dinin se Monika qëndronte pas llogarisë që kishte përndjekur shumë prej tyre, gjë që është krejtësisht e gabuar.

Ndërsa Reality Von Tease ka vetëm postime për Jen për momentin, ka prova që Monica kishte ndarë gjëra të pandjeshme edhe për bashkë-yjet e saj të sezonit 4 RHOSLC. Llogaria i referohej Whitney Rose si një “swinger” në një moment, gjë që nuk është një fyerje e vogël. Monica ishte jashtëzakonisht e rreme ndaj Whitney-t, si dhe ndaj pjesës tjetër të grave që më parë i kishte hedhur hije pas pseudonimit.

Siç theksoi Heather gjatë finales, ishte e çuditshme që Monica ndihej aq rehat duke festuar ditëlindjen e saj me gratë që i kishte shpuar me thikë. Jemi dakord Heather, Monica nuk e meritonte një vend në atë tavolinë!

Monica gjithashtu gënjeu shumë

Përveçse ishte e pandjeshme ndaj shokëve të saj të filmit, Monica i gënjeu ata në më shumë se një rast. Një shembull i kësaj ishte me Meredith Marks, e cila e kapi Monikën në kasetë video në dyqanin e saj në një rast të mëparshëm. Më herët gjatë sezonit 4 të RHOSLC, Monica pohoi se nuk kishte qenë kurrë më parë në dyqanin e Meredith. Kjo thjesht tregon natyrën e poshtër dhe mashtruese të Monikës dhe dëshmon se ajo nuk mund të besohet nga gratë e tjera.

Vlen gjithashtu të theksohet reagimi i çuditshëm i Monikës ndaj thirrjes nga Heather. Fillimisht, Monika pretendoi se nuk e kishte idenë se për çfarë po i referohej Heather. Pak sekonda më vonë, Monica e ndryshoi historinë dhe tha se Heather kishte “pjesërisht të drejtë”. Monika duhet të ishte pastruar nga kërcimi, pasi ajo e dinte qartë se ishte fajtore. Gjithsesi, Monika bëri çmos që e vërteta të mos dilte sa më gjatë në dritë.

Monica bëri disa gjëra mjaft të frikshme

Në fillim të udhëtimit RHOSLC të Monikës, të gjithë e dinim se ajo kishte lidhje me Jen. Monica ishte ish-asistentja e saj, e cila do të luante një faktor të madh në skandalin e Reality Von Tease. Në fund të fundit, Jen ishte objektivi kryesor i llogarisë, dhe shumë nga postimet që kritikojnë ish-yllin e RHOSLC janë ende të hapura.

Lisa Barlow fillimisht theksoi se Monica kishte bërë udhëtime me makinë në shtëpinë e Jen-it, gjë që ajo e ndjente se ishte e frikshme. Monika u kundërpërgjigj duke thënë se nuk kishte nevojë të kalonte me makinë pasi ajo punonte për të, por provat tashmë ishin zbuluar. Disa postime konfirmuan se Monica në fakt kishte kaluar me makinë pranë shtëpisë së Jen për të bërë fotografi për Reality Von Tease në shumë raste. Për t’i bërë gjërat edhe më të çuditshme, Monika kaloi me makinë e maskuar me një shall që mbulonte kokën.

Veprimet e Monikës janë goxha rrëqethëse, veçanërisht duke marrë parasysh që ajo postoi foto të shtëpisë së Jen-it në Reality Von Tease. Është e kuptueshme që femrat e tjera do të alarmoheshin nga kjo, pasi asgjë nuk e ndalon Monikën që të bëjë të njëjtën gjë me to.