Gjithçka që e bën Kyle Viljoen kaq toksik

Klea

Gjithçka që e bën Kyle Viljoen kaq toksik

Stew 2 Kyle Viljoen mund të jetë thjesht zuzari i fundit i Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8. Që nga momenti kur mbërriti, Kyle nuk ka bërë gjë tjetër veçse ka nxitur dramë në bord. Në fakt, sjellja e Kyle doli aq jashtë kontrollit sa kapiteni Sandy Yawn iu desh t’i jepte një paralajmërim. Ndërsa kjo sigurisht bëri që Kyle të rivlerësonte veprimet e tij, ai megjithatë vazhdoi të ishte problematik.

Kyle ishte gjithashtu një zierje gjatë sezonit 7 të Below Deck Med, ku ai shpesh përfshihej gjithashtu në konflikt. Sidoqoftë, Kyle ka arritur nivele të reja të ulëta gjatë sezonit të 8-të, ku shumë shikues e kanë etiketuar atë si jashtëzakonisht toksik. Nga të qenit tepër i rremë deri tek ngacmimi i anëtarëve të tjerë të ekuipazhit, këtu është gjithçka që e bën Kyle Viljoen kaq toksik.

Kyle është aq i rremë sa vijnë

Në fillim të sezonit 8, Kyle dhe Stew 3 Natalya Scudder filluan me marrëdhënie të mira. Ose të paktën Natalya mendoi kështu. Ajo që Natalya nuk e kuptoi, ishte se Kyle i kishte dërguar mesazhe shefit Stew Tumi Mhlongo pas shpine. Natalya dhe Tumi goditën kokat para mbërritjes së Kyle, dhe ky i fundit e informoi Kyle për dramën e tyre me tekst. Në kthim, Kyle ishte i etur të fliste Natalya me Tumi dhe i tha asaj që të kujdesej për të.

Megjithatë, pasi mbërriti, Kyle bëri një buzëqeshje të rreme dhe u shtir si mikeshë me Natalyan përsëri. Në fakt, Kyle madje filloi të fliste për Tumin me Natalya, e cila ende kishte probleme me të. Përfundimisht, Tumi filloi të kuptonte se Kyle ishte me dy fytyra dhe se ai ishte në mes të pjesës më të madhe të dramës së varkës. Kyle shkoi pas krahëve të Natalyas dhe Tumit, duke u shtirur si besnik ndaj secilës prej tyre. Kyle me shumë hije.

Kyle dhe Natalya përfundimisht filluan të kishin mosmarrëveshje, njëra prej të cilave e shtyu Kyle në skaj. Kur Natalya e thirri Kyle për të qenë i paarsyeshëm me Deckhand Max Salvador, ai shkoi ballist. Kyle filloi t’i bërtiste Natalyas dhe pretendoi se miqësia e tyre nuk ishte kurrë e vërtetë para pjesës tjetër të ekuipazhit. Lufta zbuloi ngjyrat e vërteta të Kyle dhe vërtetoi se ai kurrë nuk ishte vërtet besnik ndaj Natalyas, pavarësisht se ndonjëherë sillej si miku i saj më i mirë.

Kyle është një dhunues kufitar

Përveçse është false, Kyle tashmë ka ngacmuar disa nga anëtarët e tjerë të ekuipazhit të tij në Sezonin 8 të Below Deck Med. Natalya është një nga viktimat më të mëdha të Kyle, veçanërisht pasi ai e qortoi pamëshirshëm atë para të gjithëve. Kjo ishte tepër e padëshirueshme dhe ishte e qartë se objektivi kryesor i Kyle ishte të vinte Natalya në siklet dhe ta bënte të ndihej keq.

Kyle gjithashtu e ka trajtuar mjaft keq Stew-in e 4-të Jessika Asai. Pasi i besoi Tumit se Kyle e bënte të ndihej si një zierje jeshile, Xhesika u bë shpejt një objektiv i tij. Kur Xhesika u përpoq të bënte një bisedë të pjekur me Kyle për këtë çështje, ai nuk ishte i gatshëm të fliste me të. Për t’i bërë gjërat edhe më keq, Kyle u tregua i vrazhdë ndaj Xhesikës dhe i tha asaj të hiqte nga rruga e tij kur ajo iu afrua me respekt.

Pjesa më e keqe e debatit të Kyle me Xhesikën ishte se ai i bëri të gjitha për veten e tij. Xhesika kishte të drejtë të ishte e frustruar me Kyle, pasi ishte e qartë se ai me të vërtetë e bënte atë të ndihej si një zierje e gjelbër ndonjëherë. Në vend që të kërkonte falje, Kyle vetëm vazhdoi të ulte Xhesikën duke e bërë këtë çështje për veten e tij dhe duke pretenduar se ndihej i tradhtuar.

Një nga grindjet më qesharake të Kyle ishte me Max, për një problem të shkaktuar thjesht nga një pengesë gjuhësore. Në një bisedë për komunitetin LGBTQ+, Kyle u zhgënjye kur Max pretendoi rrejshëm se ishte anëtar i komunitetit. Sidoqoftë, ishte shumë e qartë se ajo që Max po përpiqej të thoshte me të vërtetë, ishte se ai ishte një aleat dhe mbështetës i komunitetit. Megjithatë, për shkak se frëngjishtja ishte gjuha e tij e parë, Max u pengua nga fjalët.

Ndërsa Kyle duhet ta kishte kuptuar se Max donte të thoshte mirë, ai megjithatë shfrytëzoi rastin për të sulmuar atë. Kyle dhe Max nuk kishin bashkëvepruar shumë përpara kësaj, kështu që ishte krejtësisht e papërshtatshme nga Kyle që të kundërshtonte atë në mënyrën që bëri. Siç theksoi përfundimisht kapiteni Sandy, Kyle është emëruesi i përbashkët për telashet në jaht. Kyle jo vetëm që është një mik i rremë, por ndonjëherë është edhe një ngacmues i drejtpërdrejtë.