Gjithçka që duhet të dini rreth OMG Fashun me Julia Fox

Klea

Gjithçka që duhet të dini rreth OMG Fashun me Julia Fox

E! po zhytet në botën e modës me seritë e tyre më të fundit televizive me realitet, OMG Fashun. Pritur nga Julia Fox, tre dizajnerë përçarës në rritje në të njëjtën kohë do ta luftojnë atë, duke i kthyer të gjitha gjërat themelore në gjithçka OMG. Duke e ndarë këtë seri krejtësisht nga paketa, materialet që do të përdorin këta stilistë nuk janë të shtrenjta. Në vend të kësaj, ata do të përdorin plehra, duke dëshmuar se moda nuk duhet të jetë e shtrenjtë dhe se riciklimi është e zeza e re.

Kuriozë? Ju jeni. Ky serial bie së shpejti, dhe unë jam gati, sepse identifikohem si plehra, por gjithashtu, jam këtu për diçka të re. Nëse jeni gjithashtu, apo edhe nëse thjesht ju pëlqen një ndryshim i mirë i komplotit, atëherë vazhdoni të lexoni, pasi kam mbledhur gjithçka që duhet të dini rreth OMG Fashun, duke përfshirë se si dhe kur të shikoni këtë serial të ri të qëndrueshëm, krijues dhe ikonik. .

Por së pari, traileri OMG Fashun

Bëjini vetes një nder dhe shikoni superteaserin për OMG Fashun. Është në të gjithë hartën, në mënyrën më të mirë të mundshme. Pasi vuri në dukje se sa tipike janë modat e Julia-s, shfaqet vetë Julia, duke buzëqeshur gjerësisht, duke thënë “le të fillojë zbulimi i modës”. Ngacmuesi më pas kalon në dhomën e dizajnit, ku shihen konkurrentë të ndryshëm, duke zbrazur qeset dhe kutitë e plehrave në hapësirat e tyre të punës, duke vënë në dukje se “plehra e një njeriu është thesari i Julia Fox”.

Ka një kapelë që është bërë nga një derë, dhe ka gjithashtu një kuti që është e mbushur me koka kukullash, një unazë çelësash, një fole dhe madje edhe një palë pranga, të gjitha të vendosura që garuesit t'i riciklojnë. Për shkak të kësaj, stresi në mesin e garuesve rritet në pika të ndryshme. Në fund të fundit, ata po konkurrojnë për një çmim prej 10,000 dollarësh. Ose, siç bën shaka Julia, ata “do të shkojnë në shtëpi me një çerek, dhe kjo [trash-inspired] gjerdan.”

Sinjalizim spoiler. Julia e merr përsëri tremujorin. Une vdiqa. I dua momentet LOL.

Pauzë e shpejtë këtu, sepse artistja e njohur zyrtarisht si Amy 22-vjeçare (tani jam në të 40-at) po qan me gëzim nga brenda. E shihni, kur fillova për herë të parë karrierën time të mësimdhënies tashmë të zhdukur, dhashë mësim në një shkollë Magnet, ku theksi ishte te Shkenca e Mjedisit. Si mësuese e shkencës në këtë zonë me të ardhura shumë të ulëta, unë drejtova fjalë për fjalë shfaqjet e modës me foshnjat e mia, duke përdorur plehra dhe mbeturina si materiale, duke u përpjekur t'u tregoja studentit tim se paratë janë të afërmit, toka dhe se në përgjithësi, kreativiteti ka rëndësi.

Padyshim që e dua këtë serial. Dhe shpresoj që ish-nxënësit e mi të shikojnë, duke rimësuar përmes Julia-s mësimet që unë dikur u përpoqa të rrënjosja.

Si dhe kur të shikoni OMG Fashun

Bëjini gati ato DVR, ose më mirë akoma, filloni të pastroni oraret tuaja tani, sepse OMG Fashun do të mbërrijë më 6 maj 2024 në E!.

Çdo të hënë do të transmetohen dy episode, të njëpasnjëshme, duke filluar nga ora 21:00 ET. Në total, janë tetë episode që do të zgjaten gjatë katër javëve.

Megjithatë, kjo nuk është e gjitha. Do të ketë disa shtesa interesante në panelin e gjykimit! Vazhdoni të lexoni…

Në këtë serial do të shfaqen disa emra legjendar

Julia-s i janë bashkuar disa fytyra të njohura në këtë serial. Bashkë-prezantuesi i saj i vetëm është Law Roach, i cili ka stiluar të gjithë nga Celine Dion deri te Zendaya. Përveç këtyre dy fuqive që do të shfaqen çdo javë, çdo episod do të ketë gjithashtu një gjyqtar të ftuar special. Këta gjyqtarë u zgjodhën të gjithë me dorë për shfaqjet e tyre në modë nëpër qytetet e tyre përkatëse.

Phaedra Parks, Pretty Vee, Violet Chachki, Tommy Dorfman, Wisdom Kaye, Lauren McCarthy + Jordan Roth (po, një episod dy herë), Richie Shazam dhe Briana Andalore janë të gjithë gjyqtarët e listuar. Për ta bërë më të lehtë për të gjithë, i kam shkruar ashtu siç do të shfaqen, me Phaedra që kryeson akuzën në Episodin 1.

Tashmë të gjithë e dini se për çfarë bëhet fjalë ky serial dhe se si mund ta shikoni të gjithë në E!. Megjithatë, më kanë mbetur edhe disa copëza pëlhure për t'i ndarë me ju të gjithë. Pra, le të hyjmë në këtë tani, apo jo? Ne do të.

Na vjen keq. Unë jam vetëm në shtëpi gjithë ditën. Të flasësh me veten të ndihmon. Thënë kështu, këtu është një përmbledhje e shpejtë e asaj që mund të prisni të shihni çdo javë në OMG Fashun.

Në Episodin 1, të tre Shqetësuesit do të duhet të dizajnojnë secila diçka që i përshtatet një mbrëmjeje të mesme, të frymëzuar nga vetë Toka Nënë. Menjëherë pas kësaj, në Episodin 2, gjithçka do të jetë për fëmijën e plastikës. Jo, jo skuadra Mean Girls, vetëm plastika aktuale që aktualisht po ndot format tona.

Java e ardhshme fillon me Episodin 3, dhe këtu gjërat do të bëhen të shpejta. Këtu, projektuesit do të duhet të dizajnojnë diçka që kënaq një ish-Dominatrix. Menjëherë pas, në Episodin 4, rrobat po kthehen, pasi Disruptors do të rindërtojnë veshjet e meshkujve në diçka për zonjat.

Një javë më pas transmetohen edhe dy episode të tjera. Episodi 5 është për heronjtë, pasi projektuesit kanë për detyrë të krijojnë diçka të përshtatshme për alter-egon e Julia, Super Fox. Episodi 6 vjen i nxehtë, ku Disruptors do ta kthejnë sirtarin e Julia-s në “Pawn Shop couture”.

Kjo na çon në javën tonë të fundit të OMG Fashun. Sa i përket Episodit 7, dizajnerët tani duhet të krijojnë një veshje që kënaq njësoj palët e shenjta dhe mëkatare të Julia-s. Pas kësaj, ky serial do të përfundojë me një zhurmë dhe një bekim. Do të thotë, Episodi 8 do të shohë tre Disruptors që kthehen për një raund shpengimi, dhe unë jam plotësisht i etur për të parë se si secili prej tyre e ri-sjell atë.

OMG Fashun vjen në E! në maj 2024.