Gjithçka që duhet të dini për padinë e amvisave reale të Eminem

Klea

Gjithçka që duhet të dini për padinë e amvisave reale të Eminem

Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon kanë qenë duke shërbyer deri tubacioneve dramë të nxehtë, dhe të arsyeshme hije gërmimet anësore në Amvise të vërteta të Potomac për sezone të shumta. Sezoni aktual tregon se Robyn po e kalon atë kur bëhet fjalë për martesën e saj me Juan Dixon. Gjërat po fillojnë ngadalë të zbërthehen, kështu që nuk duket sikur Robyn ose Gizelle kanë aftësinë për t’u marrë me ndonjë dramë më shumë.

Por kush e dinte se ata do të bënin një armik nga Real Slim Shady? Nëse Eminem është adhurues i serialit Bravo apo jo, nuk ka asnjë debat që këngëtari nuk do të “humbi veten” në lidhje me pseudonimin e tij të markës. Të tre janë përfshirë në një betejë ligjore pa fund. Megjithatë, ne kemi një përditësim në lidhje me padinë Real Housewives të Eminem.

Këndoni për momentin

Në shkurt 2023, interpretuesi fitues i çmimeve Grammy ngriti një kundërshtim kundër një aplikacioni për markë tregtare, nëpërmjet People, kundër Robyn dhe Gizelle për emërtimin e tyre të poshtër por jashtëzakonisht të ngjashëm të podcast-it, Reasonably Shady. Edhe pse Eminem mund të ketë inatosur kundër makinës kur ishte më i ri, ai duket se nuk dëshiron të lejojë askënd, e lëre më Real Housewives, të përfitojë nga perandoria që ai kishte ndërtuar.

Sipas dokumenteve të gjykatës, reperi 51-vjeçar ndau se mendonte se marka e tij do të dëmtohej nëse aplikimi për markën tregtare kalonte. Ekipi i tij ligjor pretendon se “mund të shkaktojë konfuzion për ata që e kanë njohur me Slim Shady”. Siç e dinë fansat, Eminem u lind Marshall Mathers dhe pretendoi se ai “ka përdorur ekskluzivisht termat ‘Shady’ dhe ‘Slim Shady’ që nga viti 1996”. Ylli gjithashtu vuri në dukje se ai përdorte markën tregtare në mallrat dhe regjistrimet e tij. Dokumentet vunë re: “Shenjat Slim Shady dhe Shady janë bërë dhe janë një simbol jashtëzakonisht i vlefshëm i Mathers, reputacionit dhe vullnetit të mirë të tij.”

E pëlqeni mënyrën se si gënjeni

Në vitin 2022, Robyn dhe Gizelle vendosën të aplikojnë për markën tregtare Reasonably Shady me shpresën për të qenë në gjendje të shesin mallra si xhup dhe kapele. Podkasti u lançua për herë të parë në vitin 2021. Sipas biografisë së shfaqjes, supozohet se “të shfaqë biseda rreth të qenit gra të patrembura ndërsa rrëfejnë histori nga jeta e tyre emocionuese. Temat përfshijnë takimet, marrëdhëniet, martesën, sipërmarrësit, amësinë, stilin, glam, ngjarjet aktuale dhe më shumë.” Por qartë, asnjë nënë nuk ishte gati për zemërimin e Slim Shady.

Tani, si Gizelle ashtu edhe Robyn kanë ndërmarrë hapa për t’i kërkuar zyrës së patentave të refuzojë kërkesën e Eminem. Përmes Page Six, përfaqësuesit e yjeve të Bravo thanë, “Robyn Dixon dhe Gizelle Bryant mohojnë çdo gjasë për konfuzion midis markave tregtare të Mather dhe markës së tyre Reasonably Shady…Ne jemi të përgatitur të mbrojmë çdo akuzë kundër tyre në lidhje me pronësinë e tyre intelektuale.” Pra tani çfarë?

Slim Shady i vertete

Tani, pothuajse një vit më vonë, Eminem ka kërkuar një urdhër mbrojtës kundër banditëve me sy të gjelbër falë mosmarrëveshjes së tyre të vazhdueshme për markën tregtare. Më 15 dhjetor, reperi 51-vjeçar paraqiti një tjetër mocion që të mos paraqitej për një depozitë me armiqtë e tij të rinj. Sinqerisht, ai i jep një kuptim krejtësisht të ri rivalitetit hip-hop të Bregut Lindor/Bregun Perëndimor. Sipas AllHipHop, Marshall po refuzon të hyjë në një dhomë me dy gratë.

Sipas dokumenteve të gjykatës, Eminem argumentoi se do të ishte “shumë e rëndë” nëse ai duhej të paraqitej në gjykatë. Ai madje pretendoi se kishte një “njohuri të kufizuar për temat në fjalë”. Të dy Gizelle dhe Robyn duan të përballen në gjykata. Megjithatë, skuadra e Eminem është në mënyrë aktive kundër takimit dhe mendon se kjo do t’i humbte kohën.

Vendimi

Nuk i ndihmon rastit të Real Housewives që ekipi i Slim mendon se avokatët e tyre nuk e kanë bërë kujdesin e duhur pasi ka ende shumë palë të tjera nga të cilat mund të marrin informacionin. Sipas dokumenteve, avokatët e Eminem kanë dhënë tre emra të tjerë, duke përfshirë menaxherin e tij, Paul Rosenberg, pasi ai ka “njohuri të barabartë dhe superiore ndaj tij për temat përkatëse”.

A mundet që avokatët e Gizelle dhe Robyn të kenë dështuar të intervistojnë askënd, me fokusin e tyre vetëm duke e futur këngëtaren në një dhomë? Kështu që unë pyes, a do të ngrihet në këmbë Slim i vërtetë (arsyeshëm) shady?