Gjithçka që duhet të dini për Bachelorette 2024 Jenn Tran

Klea

Gjithçka që duhet të dini për Bachelorette 2024 Jenn Tran

Pas një pritjeje të gjatë dhe një sërë pritjesh, më në fund e dimë se kush do të luajë Bachelorette Sezoni 21! Jenn Tran do të jetë zonja e radhës kryesore, pas kohës së saj në sezonin 28 të Bachelor, të udhëhequr nga Joey Graziadei. Ndërsa disa shikues u befasuan kur Jenn u shpall si Bachelorette, ajo është një zgjedhje e mahnitshme për këtë rol.

Jenn është e rrumbullakosur mirë dhe sjell shumë në tryezë! Pa vonesë, ja gjithçka për të shpaketuar në lidhje me Bachelorette-n tonë më të re!

Jenn është vietnameze amerikane

Jenn është amerikane vietnameze, për të cilën ajo ia hapi Joey-t në The Bachelor. Ajo i shpjegoi Xhoit se një vendlindje e mundshme për të do të dukej ndryshe nga pjesa tjetër e grave, për shkak të kulturës së saj. Jenn shpjegoi se nëna e saj e kishte të vështirë të kuptonte aspekte të kulturës amerikane. Gjithashtu, ajo nuk kishte sjellë askënd në shtëpi më parë. Kjo është e lidhur jo vetëm për amerikanët vietnamezë, por shumë amerikanë me prindër emigrantë.

Jenn të marrë rolin kryesor të sezonit 21 të Bachelorette është një fitore e madhe për diversitetin në ekskluzivitetin Bachelor. As The Bachelor dhe as The Bachelorette nuk kanë pasur kurrë një udhëheqës aziatik amerikan, duke e bërë Jenn të parën. Ajo tashmë është hapur se çfarë hapi të madh është ky për përfaqësimin dhe shpreson të bëjë krenare vajzat më të reja aziatike amerikane.

Jenn është një studente e PA

Aktualisht është në shkollën PA, për t'u bërë asistente mjeke. Nuk ndodh çdo ditë që drejtuesit tanë Bachelor dhe Bachelorette janë studentë. Jenn bëri një hap të madh duke u larguar për në The Bachelor, dhe do të bëjë një hap edhe më të madh besimi duke marrë kohë nga shkolla për të filmuar The Bachelorette!

Është e qartë se Jenn është jashtëzakonisht punëtore, gjë që është një cilësi e rëndësishme për çdo drejtues të Kombit Bachelor. Jenn tashmë është e suksesshme në studimet dhe karrierën e saj, ndaj shpresojmë që pas “Bachelorette” të ketë të njëjtin sukses në jetën e saj të dashurisë.

Jenn është 26 vjeç

Ndërsa Jenn ishte 25 vjeç kur filmoi The Bachelor, aktori kryesor i sezonit 21 të Bachelorette është aktualisht 26. Kjo është një moshë mjaft mesatare për yjet e Bachelorette, edhe pse ende pak në anën më të re. Do të jetë interesante të shihet mosha mesatare e burrave të Jenn-it, pasi meshkujt zakonisht më të moshuar janë hedhur për femrat. Megjithatë, sigurisht që do të ketë disa burra që janë në të njëjtën moshë me Jenn, si dhe disa që ndoshta do të jenë më të rinj.

Jenn i hapi Joey-t për dinamikën e saj familjare

Jenn mori takimin e dytë një-në-një në sezonin e Joey-t, ku të dy shijuan ditën duke surfuar. Megjithatë, më vonë gjatë pjesës së darkës së takimit, Joey dhe Jenn patën një bisedë më serioze. Jenn foli për marrëdhëniet e tensionuara të prindërve të saj, të cilat ajo u përpoq ta dëshmonte për shumë vite. Përfundimisht, gjërat u bënë aq keq sa babai i Jenn filloi të flinte në bodrum me kohë të plotë.

Si pasojë e tensioneve në familjen e saj, Jenn gjithashtu u shpreh se aktualisht nuk ka lidhje me të atin. Jenn u përlot ndërsa i tregonte këtë histori Xhoit dhe ishte e qartë se ajo ende mbante një barrë të madhe emocionale mbi të. Joey ishte jashtëzakonisht mbështetës, kështu që shpresojmë se burrat e sezonit 21 të Bachelorette do të jenë po aq mirëkuptues dhe ngushëllues për Jenn.

Jenn u eliminua menjëherë përpara Hometowns

Ndërsa mësuam shumë për familjen e Jenn në The Bachelor, për fat të keq nuk arritëm t'i takojmë kurrë. Jenn u eliminua menjëherë para qyteteve të lindjes, ndërsa Joey dhe gratë ishin në Jasper, Kanada.

Meqenëse Jenn kurrë nuk kishte një takim në vendlindje, do të jetë interesante të shihet se si ajo lundron këtë javë gjatë sezonit të saj. Shumicën e kohës, Bachelor Nation zgjedh drejtuesit që të paktën ia dolën në vendlindje, nëse jo më tej. Megjithatë, ka pasur drejtues të Bachelorette si Hannah Brown, të cilët nuk ia dolën as në vendlindje, kështu që Jenn me siguri do të jetë mirë.

Në një shënim tjetër, do të jetë gjithashtu interesante të takosh familjen e Jenn-it kur ajo të arrijë tek dy burrat e saj të fundit. Në çdo sezon të The Bachelor dhe The Bachelorette, është tipike për familjen e udhëheqësit që të takojë dy konkurrentët e fundit. Kjo do të thotë se dy paditësit e fundit të Jenn-it pothuajse me siguri do të takojnë familjen e saj, gjë që mund të jetë interesante pasi ajo kurrë nuk ka sjellë askënd në shtëpi më parë.