Gjithçka që dimë për lidhjen e Monica Garcia me kunatin e saj

Klea

Gjithçka që dimë për lidhjen e Monica Garcia me kunatin e saj

Monica Garcia iu bashkua kastit të Amvise të vërteta të Solt Lake City vetëm këtë vit. Hyrja e saj në Bravo ishte në të gjithë hartën. Vetëm në episodin e parë, Monica pranoi të ishte dëshmitare e Qeverisë Federale kundër ish-yllit të RHOSLC, Jen Shah. Disa episode më vonë, ajo tregoi se kishte qenë e përfshirë në një lidhje 18-mujore me kunatin e saj, duke dëshmuar se ndershmëria dhe realiteti, me një anë të mendjes, ishte loja e saj.

Pasuan shumë pak detaje shtesë për lidhjen e Monikës. Deri tani, pra. Falë një burimi që vendosi të flasë për The US Sun javën e kaluar, ne kemi ende çaj për të derdhur. Mblidheni, pasi këtu është gjithçka që dimë në lidhje me lidhjen e Monica Garcia-s me kunatin e saj.

Por së pari, ja çfarë ndau Monika në transmetim

Këtë sezon, kasti u drejtua në Palm Springs. Para largimit të tyre, Monica u takua me Heather Gay për të bërë pak pazar. Ndërsa ishte jashtë, Monika ndau rastësisht me ish-mormonin e saj se ajo ishte përfshirë në një aferë, e cila e pa atë “duke goditur kunatin tim për 18 muaj”.

Më vonë në një darkë të aktorëve, Monica foli përsëri për lidhjen e saj, duke përsëritur në thelb të njëjtën gjë që kishte ndarë tashmë me Heather. Për këtë, reagimi i Mary Cosby-t na bëri në dysheme. “Dakord, gëzuar për këtë,” tha Mary, ndërsa zonjat e tjera qeshën me nervozizëm, duke hedhur disa komente që në thelb përputheshin me tronditjen e tyre.

Më pas, Monica zbuloi pasojat e lidhjes së saj

Ndërsa bënte pazar me Heather, Monica deklaroi gjithashtu se lidhja e saj e pa atë të shkishëruar nga Kisha Mormone. Ajo ishte “e larguar nga të gjithë dhe fjalë për fjalë e padëshiruar kudo”. Monika e përshkroi “etiketimin” në këtë mënyrë si “me të vërtetë një nga përvojat më të këqija të jetës sime”.

Anasjelltas, kunati i saj, të cilin ajo e përshkroi si «motra e burrit—burri i saj», trajtohej shumë më mirë. Ai mbeti në kishë, i pandëshkuar për rolin e tij po aq dyfish në lidhjen e tyre. “Ata kurrë nuk i shkishërojnë burrat,” tha Heather, po aq e frustruar me kishën që gjithashtu më parë e shmangu atë.

Vlen të përmendet se edhe pse Monika dhe bashkëshorti i saj më vonë u divorcuan, ajo pretendoi se kjo nuk ishte për shkak të ndonjë pasoja nga lidhja e saj. “Ju djema do të tronditeni kur të zbuloni arsyet e vërteta pse ne në të vërtetë po divorcohemi tani, sepse nuk është për shkak të lidhjes,” tha ajo. Më pas ajo shpjegoi se ky divorc në fakt ishte mjaft i thjeshtë, pasi dyshja thjesht nuk punonin më mirë së bashku si çift.

Identiteti i partnerit në lidhje me Monica Garcia

Foto Kredia: Facebook/Weber Fire District

Burrat në jetën e Monikës nuk janë shfaqur kurrë në kamera. Ish-burri i saj tani, Majk, jeton larg, dhe partnerit të saj të lidhjes nuk iu dha as një emër në transmetim. Thënë kështu, kunati i Monikës sapo është zbuluar. Ai është një shef i departamentit të zjarrit në Utah me emrin Jared Taylor.

Jared, 42 vjeç, u diplomua në Akademinë e Zbatimit të Ligjit të Weber State në maj 2019. Duke ecur shpejt zinxhirin, ai tani është Shefi i Divizionit për Distriktin e Zjarrit Weber. Ai ka edhe katër fëmijë, njësoj si Monika. Kjo do të kishte qenë një shtëpi e kombinuar e plotë, dhe Monica definitivisht nuk do të kishte qenë në gjendje të blinte çantën e saj të stilistit, sepse, sende ushqimore.

Më në fund kemi një afat kohor

Ndershmëria e Monikës, megjithëse tronditëse, bëri një natë argëtuese me aktorët e saj këtë sezon. Megjithatë, detajet ishin goxha të turbullta, pasi ajo nuk zbuloi kurrë datat e sekretit të saj 18-mujor. Shpejt përpara në kohët e fundit ku më në fund janë shfaqur disa të dhëna. Tani do t’i përdorim këto këshilla të vogla për të na ndihmuar të përcaktojmë afërsisht datat e fillimit dhe mbarimit të lidhjeve të tyre të mbushura me mashtrime.

Si fillim, Monica u martua me ish-burrin e saj, Mike Garcia, në vitin 2009. Menjëherë pasi tha “po”, duket se gjërat shkuan keq, pasi një burim zbuloi se lidhja e Jared dhe Monica filloi në 2010. Koha e tyre së bashku erdhi përfundoi në vitin 2011, pasi Monika u ndje fajtore dhe u pastrua te peshkopi i saj. Megjithatë, kjo nuk ishte një çështje e lehtë për t’u dhënë fund, pasi “ata ishin të dashuruar dhe madje flisnin për planet e së ardhmes”, pohoi ky derdhës çaji.

Dy vjet më vonë, në vitin 2013, Monica paraqiti kërkesën për divorc, duke përmendur “ndryshime të papajtueshme”. Megjithatë, ajo dhe Majk arritën në një vend të hirit dhe e anuluan të gjithë. Në të kundërt, gruaja e kunatit të Monikës bëri kërkesë për divorc nga Jared në tetor 2014, duke përmendur gjithashtu dallime të papajtueshme. Divorci i tyre u finalizua në mars 2015.

Sa i përket Jaredit, ai u martua përsëri, por edhe ky nuk u ngjit. Divorci i tij i dytë u finalizua në nëntor 2022. Ndoshta është ai, apo jo?

Duke u kthyer në Monica, në qershor të 2023, Monica paraqiti përsëri kërkesën për divorc nga Majk. Divorci i tyre u finalizua më 24 tetor 2023. Këto ditë, tashmë ish-bashkëshorti i Monikës jeton “në një shtet tjetër në të gjithë vendin”, por të dy mbeten jashtëzakonisht civilë, pasi janë të përqendruar në bashkë-prindërimin e fëmijëve të tyre në të mirën e tyre. aftësitë. Kjo pjesë, ne e duam.