Gjithçka që dimë për divorcin e Monica Garcia

Klea

Gjithçka që dimë për divorcin e Monica Garcia

Monica Garcia bëri debutimin e saj në Amvise të vërteta të Solt Lake City në tetor. Hyrja e saj në këtë hit serial Bravo ishte e egër. Vetëm në episodin e parë, mësuam se Monica ishte dëshmitare e Qeverisë Federale kundër ish-yllit të RHOSLC, Jen Shah. Mësuam gjithashtu se Monika ishte përfshirë në një lidhje prej 18 muajsh me kunatin e saj, çfarë, çfarë?!

Këtë sezon, Monika shkoi në drekë me yjet e saj, Angie Katsanevas dhe Lisa Barlow. Këtu, Monika hodhi një tjetër bombë, duke treguar se ishte në mes të një divorci nga bashkëshorti i saj Majk. “Rreth katër vjet në martesën time, e gjeta veten në atë që dikush mund ta quajë një ngatërresë. Kjo rezultoi në një divorc, dhe më pas një martesë, sepse ne u divorcuam dhe më pas u martuam përsëri, dhe tani do të divorcohemi përsëri,” shpjegoi Monica.

Të hutuar? Ne ju dëgjojmë. Prandaj, ne do t’ju ndihmojmë duke zbërthyer një tjetër ndarje të çrregullt të Shtëpisë së vërtetë. Merrni Vida Tequila-n tuaj dhe vendosuni, teksa shpjegojmë divorcin e Monica Garcia nga ish-bashkëshorti i saj tani, për herë të dytë.

Një vështrim i shkurtër në fillimet e Monica dhe Majk

Dyshja u martuan për herë të parë në vitin 2009 në një tempull mormon. Në vitet pas martesës së tyre, Monica dhe Majk mirëpritën vajzat Jaidyn, West dhe Kendall. Përfundoi këtë familje vajza më e madhe e Monikës, Bri, e cila lindi gjatë një lidhjeje të mëparshme. Në transmetim, Monika bëri të ditur se nuk kishte pse të punonte, pasi Majk ishte mbajtësi i familjes së tyre.

Divorci i tyre i parë, i ndjekur nga një pajtim

Gjatë një darke të aktorëve, Monica u tha zonjave se në të kaluarën e saj, ajo kishte qenë e përfshirë në një aferë, e cila e pa atë të “gotej” “kunatin” e saj për 18 muaj. Kjo çështje doli në dritë kur Monika “u ndje fajtore”, e cila e pa atë duke i rrëfyer hapat e gabuara të saj peshkopit të saj. Menjëherë, Monica ishte “e larguar nga të gjithë dhe fjalë për fjalë e padëshiruar kudo”. Ajo e përshkroi këtë si “me të vërtetë një nga përvojat më të këqija të jetës sime”.

Në një shënim tjetër, kunati i saj, të cilin ajo e përshkroi si “motra e burrit të saj, burri i saj”, nuk u shmang. Ai mbeti në kishë, i pandëshkuar për rolin e tij po aq dyfish në lidhjen e tyre. E urrej këtu.

Në vitin 2013, Monica bëri kërkesë për divorc, duke përmendur “dallimet e papajtueshme”. Duke qenë se datat nuk janë hedhur ende, nuk dihet nëse përplasja e Monikës me kunatin e saj bazohej në linjën e saj të “ngatërrimit” të deklaruar në mënyrë konfuze, e cila çoi në paraqitjen e saj, apo nëse kjo “ngatërresë” ishte me një person tjetër. Duke folur për këtë afat kohor konfuz, Monica shpjegoi për E! Lajmet “Shpresoj që të kem mundësinë të sqaroj gjërat dhe të shpjegoj afatet kohore, por njerëzit në jetën time e kanë ditur tashmë këtë. Ata tashmë e kanë ditur për këtë aferë… ne të gjithë kemi pasur kohë për ta përpunuar këtë informacion tashmë.”

Sido që të jetë, divorci i tyre u anulua. Majk e kishte falur Monikën.

Divorci i tyre i dytë, përfshirë thashethemet

Qershorin e kaluar, Monica bëri sërish kërkesë për divorc. Pasi ajo derdhi çajin në ajër për lidhjen e saj me kunatin e saj, shumë njerëz filluan të dyshonin shpejt se kjo ishte arsyeja e ndarjes së tyre. Për shkak të këtij muhabeti, Monika iu drejtua këtyre thashethemeve. Siç rezulton, ndërlidhja e saj prej 18 muajsh nuk duhet fajësuar.

“Ju djema do të tronditeni kur të zbuloni arsyet e vërteta pse ne në fakt po divorcohemi tani, sepse nuk është për shkak të lidhjes,” tha ajo. Më pas ajo shpjegoi se ky divorc në fakt ishte mjaft i thjeshtë, pasi dyshja thjesht nuk punonin më mirë së bashku si çift. Për fat të mirë, Majk dhe Monica po luajnë mirë. Monika ka kënduar vetëm lavdërimet e Majkut.

“Ish-i dhe unë jemi bashkë-prindër të shkëlqyeshëm. Ai është një baba dhe një ofrues i mrekullueshëm dhe thjesht nuk ishim mirë së bashku dhe kjo është në rregull. Ai më telefonon dhe më kontrollon, dhe do të shohë diçka në lajme dhe do të mbrohet dhe do të thotë: “Kjo nuk është as e vërtetë!” Unë jam nëna e fëmijëve të tij dhe ne gjithmonë do ta duam dhe respektojmë njëri-tjetrin për shkak të kësaj, “tha Monika.

Një divorc civil i Real Housewives është i rrallë, por për hir të fëmijëve të tyre, ne e duam këtë.

Rezultatet e Procedurave të Finalizuara të Divorcit të Monikës

US Sun ishte i pari që mori dokumentet e gjykatës. Në këto, u zbulua se divorci i dytë i Monikës u finalizua më 24 tetor. Në proces, Monikës iu dha kujdestaria e vetme ligjore dhe fizike e vajzave të tyre. Si rezultat, Majk u urdhërua të paguante 2636 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët. Për më tepër, Majk duhet të paguajë 4000 dollarë të tjera në muaj si alimentacion.

Monikës iu dha gjithashtu “përdorimi dhe zotërimi ekskluziv” i shtëpisë së tyre të përbashkët në Jutah. Në të kundërt, një barrë u vendos në shtëpinë e tyre, ku shihet se Monika i paguan Majkut 130,000 dollarë për pjesën e tij të kapitalit të pronës në një moment të rrugës. Aktualisht, Majk jeton “në një shtet tjetër në të gjithë vendin”, megjithatë, ai fitoi natën e Krishtlindjeve, ditën e Krishtlindjeve, natën e Vitit të Ri dhe ditën e Vitit të Ri me fëmijët e tyre. Po kështu, Majk mund t’i shohë fëmijët e tyre edhe gjatë periudhave të tjera të arsyeshme të vitit.

Tashmë divorci i tyre ka përfunduar. Hyni në Vegas, ku Monica sapo mori pjesë në BravoCon 2023. Sipas Monica, kjo ngjarje ishte një vend i mrekullueshëm për të “festuar” fundin e martesës së saj.