Gjithçka për të cilën Monica Garcia akuzohet se ka gënjyer

Klea

Gjithçka për të cilën Monica Garcia akuzohet se ka gënjyer

Tani, kjo mund të më godasë me gurë nga Bravoverse, por më pëlqen Monica GarciaAmvise të vërteta të Solt Lake City. Ajo është e freskët, ka çaj për të gjitha zonjat, falë lidhjes së saj me Jen Shah, dhe i ka dhënë një dritë të re ekskluzivitetit. Tani, me gjithë këto që u tha, mund të kuptoj edhe pse disa ndjekës mendojnë se nëna e katër fëmijëve është pak skicuese. Mjerisht, disa tregime të gjata kanë njollosur vitin e parë të Monikës si një yll i Real Housewives.

Megjithatë, Monika nuk po lejon që zhurma ta shqetësojë. Ajo është ende shumë duke u grindur me disa nga gratë dhe është duke u marrë me nënën e saj. Që nga dita e parë, Monika e ka paraqitur veten si një libër i hapur me histori që kanë përfshirë nënën e saj duke e lënë atë në Pensilvani si fëmijë dhe duke pasur një lidhje të tmerrshme. Por tani ne duhet të zbërthejmë pretendimet kundër saj dhe të përpiqemi t’i arrijmë të gjitha në fund.

Ekspozita A: Përplasja e makinës

Monica ka bërë përpjekje të mëdha për të ekspozuar të kaluarën e saj, duke përfshirë goditjen me turi dhe lidhjen e saj me kunatin e saj. Por fansat ende nuk janë të bindur që të gjitha historitë e saj kanë qenë në rritje. Kohët e fundit, përdoruesi i Reddit u/Necessary-Canary-781 ka shpërndarë video të një gruaje që pretendon se është shoqja e Monikës. Shoqja në video është Tenesha, dhe ajo shkoi në rrjetet sociale për të vënë në shpërthim shoqen e saj të supozuar prej katër vitesh.

Pretendimi i parë ishte se pasi të dy u grindën, Monika telefonoi Teneshën, duke pretenduar se vajza e saj ishte në një aksident. Me sa duket, Monika më pas telefonoi për herë të dytë, duke thënë: “Mos u zemëro. Ajo nuk u godit nga një makinë. Unë thjesht e dija se kjo ishte mënyra e vetme që do të flisje me mua.” Deri më tani, i vetmi incident i lidhur me makinën që dimë të jetë i vërtetë është fakti se Linda, nëna e Monikës, në fakt i hoqi makinën vajzës së saj si një formë dënimi.

Ekspozita B: Telefonat e ndezjes

Tenesha më pas pretendoi se Monica zotëronte telefona të shumtë me ndezës, të cilët i përdorte për të drejtuar llogari të shumta në mediat sociale. Qëllimi i telefonit të ndezjes ishte që me sa duket të ishte në gjendje të krijonte shumë DM dhe tekste me veten, në mënyrë që ajo të mund të fotografonte dhe t’ua dërgonte ato të tjerëve, duke mbështetur në thelb gënjeshtrat e saj.

Ekspozita C: Asnjë familje në Bermuda

Fansat e RHOSLC u mahnitën kur Monica tregoi disa nga historitë e familjes së saj, duke vënë në dukje se ana e nënës së saj të familjes ishte nga Bermuda dhe gjyshja e saj lindi atje. Kasti vendosi të bënte udhëtimin e tyre vjetor në ishullin e rërëve rozë, me një histori kryesore që Monica pretendonte se kishte familje atje. Mirëpo, ditën e vizitës, familja e Monikës anuloi në momentin e fundit, duke shkaktuar një sulm të madh paniku. Kjo lëvizje la shumë njerëz ndjenjën se Monica mund të ketë pasur familje vetëm në Arizona dhe Massachusetts.

Megjithatë, ndërsa disa fansa menduan se ishte një gënjeshtër e madhe, Monica shkoi në Instagram Story për t’u mbrojtur, duke ndarë: “Produksioni foli me familjen time në Bermuda”. Sirena e vetme deklaroi se ekipi i saj i produksionit “Komunikoi me ta, u takua me ta në Bermuda. Shkoi në shtëpitë e tyre dhe i vizitoi. Gjëra të nënshkruara për të filmuar për ditëlindjen time dhe gjithçka. Pra, njerëzit që pretendojnë se nuk kam familje atje ose se ishte gënjeshtër, mund të vazhdojnë të besojnë atë që dëshirojnë. Nuk do ta ndryshojë të vërtetën.”

Ekspozita D: Monica mund të thoshte të vërtetën

Vrima më e madhe në klubin e fansave “We Hate Monica” është shoqja e saj e supozuar, Tenesha. Nuk kaloi pa u vënë re që Tenesha aktualisht punon për Heather Gay si stiliste e saj. Autorja Bad Mormon po padit Monikën për një faturë të papaguar që ajo grumbulloi në Beauty Lab + Laser.

Ata që urrejnë thjesht mund të vinin për Monikën sepse ajo hyri me vështirësi në ekskluzivitet dhe tronditi gjithçka. Nëse akuzat janë të vërteta, të gjitha përfundimisht do ta kapin atë…ose jo. Yjet e Bravo kanë një mënyrë qesharake për të mbytur ujërat dhe më pas për të rrëshqitur.