Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Gjërat më të këqija që fëmijët e Kody Brown kanë thënë për të

Fjalët mund të priten si thika, si Gratë Motra patriarku po e merr vesh. Edhe pse Kody Brown shpesh jetonte në një realitet alternativ ku ai nderohej si një mbret, e vërteta është se shumë nga anëtarët e familjes së tij nuk mund ta barkojnë atë. Për më shumë se dhjetë vjet, fansat e TLC kanë parë Kody të largojë Meri Brown, Christine Brown, Janelle Brown dhe Robyn Brown, por askush nuk e kishte menduar ndonjëherë se ai do të shndërrohej në një frikacak të tillë kur ishte fjala për 18 fëmijët e tij.

Nuk ka humbur absolutisht asnjë dashuri mes fëmijëve të tij më të mëdhenj, me Kody shpesh duke u trajtuar në heshtje kur ata nuk ishin dakord me rregullat e tij. Sezoni më i fundit e ka treguar Kody duke injoruar djemtë dhe vajzën e tij, duke mos u uruar atyre Krishtlindjet dhe duke tërhequr një vijë në rërë, duke pretenduar se duhet t’i kërkojnë falje Robyn. Megjithatë, fëmijët po e kundërpërgjigjen dhe fjalët e tyre nuk janë të mira.

Gwen Brown

Pa dyshim, vajza e Christine dhe Kody ka qenë më e hapura dhe kritika ndaj babait të saj. Gwen Brown nuk po përjetonte asgjë teksa përmbledhte sezonin e 17-të, duke u siguruar që të thërriste babain e saj të dobët. Gwen ka folur se si do të dëshironte që Kody të kishte qenë një “baba aktiv” për të, e quajti atë të padobishëm dhe tha se ai preferonte djemtë e tij sesa vajzat e tij.

Dizajnerja grafike 21-vjeçare tregoi se Kody kishte veçanërisht një marrëdhënie të ngushtë me Gabe Brown, gjë që e shqetësonte sepse ishte vetëm katër ditë më e vogël se ai, por babai i tyre nuk donte të bënte asgjë me të. Ndoshta gjëja më e keqe për të cilën Gwen ka akuzuar Kody është konsiderimi i bashkëshortëve të tij si trofe, veçanërisht Christine sepse ajo kishte gjak mbretëror mormon. Gwen nuk ka në plan të zhgënjejë dhe është më se e gatshme të sulmojë babanë e saj sa herë që ai ka nevojë për një kontroll realiteti.

Gabe Brown

Asgjë nuk i thyente zemrat e motrës Wives më shumë se Gabe Brown duke qarë në rrëfimin e tij sesi babai i tij harroi ditëlindjen. Që nga viti 2020, Gabe dhe Kody kanë kundërshtuar rregullat e patriarkut për COVID-19. Gabe me sa duket ka thyer disa rregulla, të cilat përfshinin shoqërimin me të dashurën e tij. Argumentet duken të vogla dhe tregojnë se Kody është kokëfortë si ka.

Gabe zbuloi se në ditëlindjen e tij të 21-të, Kody i telefonoi, por në vend që t’i uronte mirë, Kody e pyeti Gabe-n se si ishte të kishe COVID-19 pasi ai sapo e kishte marrë atë. Gabe zgjodhi të mos i kujtonte babait të tij ditën e tij të veçantë, duke shpresuar se do ta kujtonte, por nuk e bëri. Dhe kjo ishte hera e fundit që Gabe foli me të atin.

Paedon Brown

Paedon Brown ka qenë gjithmonë një rosë e çuditshme, por edhe ai u hodh në turmë kur erdhi puna për të folur për babanë e tij. Gjatë një videoje të TikTok në shtator të vitit 2022, Paedon goditi babain e tij, duke u thënë fansave: “Çdo burrë i shtëpisë që duhet të thotë, ‘Unë jam njeriu i shtëpisë’, nuk është njeriu i vërtetë i shtëpisë”.

Paedon ka bërë edhe komente të tjera, dhe në dhjetor të 2022, ai iu përgjigj pyetjes hipotetike të një fansi, “A do ta luftonit babin tuaj nëse ai do të flinte me të dashurën tuaj?” Paedon bëri shaka, duke thënë: “Kjo do të ishte një ndeshje e paprekur. Babai im Kody dhe ish-i im? Ju uroj fat të dyve.”

Ndërsa fliste në Reality Life me Kate Casey, Paedon u pajtua me vëllezërit e motrat e tij, të cilët kanë thënë se Kody shpesh ka të preferuarat. “Ai kryesisht u përpoq të përqendrohej te fëmijët më të vegjël,” pohoi Paedon. Paedon gjithashtu vuri në dukje se Kody dikur u përpoq që TLC të zbatonte kontraktualisht një rregull që do ta pengonte familjen të fliste negativisht jashtë serialit.

Ysabel Brown

Si një nga fëmijët më të ëmbël të Kody-t, Ysabel Brown është vënë në vështirësi kur bëhet fjalë për babain e saj. Pasi ai zgjodhi të anashkalonte operacionin e saj në shpinë në favor të qëndrimit në shtëpi me fëmijët e Robyn, ishin perde për marrëdhënien e tyre baba-bijë.

Gjatë rrëfimit të saj, Ysabel ndau: “Unë mendoj se prioritetet e tij janë pak të ngatërruara. Dhe nuk dua ta mos e respektoj sepse ai është babai im dhe e kuptoj, e kuptoj. Unë e kuptoj pse po e bën këtë; është thjesht zhgënjyese dhe vërtet, shumë e vështirë.”

Garrison Brown

Gjatë sezonit të 18-të, Garrison Brown ka qenë shumë i zhurmshëm kur është fjala për të kritikuar babain e tij. Ndërsa fliste me nënën dhe vëllezërit e motrat e tij, Garrison bëri një koment duke thënë: “E di çfarë, Robyn? Kanë atë. Ne të gjithë jemi të rritur që nuk kemi më nevojë për figurën e babait.”

Nuk ndihmoi që Garrison gjithashtu ndjeu se po ndihej me gaz nga Robyn për një shkëmbim dhuratash familjare.