Gizelle Bryant, Robyn Dixon akuzojnë Eminemin për refuzim të depozitimit

Klea

Gizelle Bryant, Robyn Dixon akuzojnë Eminemin për refuzim të depozitimit

Në rast se nuk keni dëgjuar, Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon aktualisht janë të mbyllur në një betejë me të vetëshpallurin “Rap God”, Eminem. Reperi ikonë i kërkoi Zyrës së Patentave dhe Markave Tregtare të Shteteve të Bashkuara (USPTO) të refuzonte një aplikim për markën tregtare të paraqitur nga Robyn dhe Gizelle. Ata donin të shënonin emrin e podcast-it të tyre, Reasonably Shady.

Tani, yjet e Real Housewives të Potomac janë duke u lodhur. Ata pretendojnë se Eminem po refuzon të paraqitet për një depozitë. Gizelle dhe Robyn thanë se ekipi i tij u tha atyre se do të ishte “shumë e rëndë” që Eminem të paraqitej. Në vend të kësaj, ata supozuan se të shfaqej një përfaqësues për kompaninë e tij, pasi pjesëmarrësi do të kishte një “kuptim më të mirë të dokumenteve, marketingut dhe reklamave”.

Gizelle dhe Robyn nuk duan që kjo të ndodhë. Ata duan që Slim Shady të kënaqet në këmbë. Dhe nëse jo, ata mendojnë se ai duhet të largohet nga rruga. Një avokat që përfaqëson çiftin tha se “një pohim i zotit Mathers që është shumë i zënë nuk do të mjaftojë për të shmangur nevojën për t’u ulur për një depozitim”. Përfaqësuesi ligjor i vuri në dukje Gizelle dhe Robyn që gjenin kohë në mesin e orareve të tyre të ngjeshur për t’u ulur për t’u depozituar dhe i sugjeroi Eminem “të zgjasë të njëjtën mirësjellje për detyrimin e tij”.

Gizelle dhe Robyn kundër Eminem

Sipas dokumenteve zyrtare të siguruara nga RadarOnline, USPTO ka pezulluar procedurat për çështjen e ngritur nga Eminem, deri në marrjen e një vendimi për mocionin e Gizelle dhe Robyn. Kjo do të thotë se reperi me të vërtetë mund të detyrohet të ulet për një depozitë në çështjen e markës Shady.

Duke kundërshtuar paraqitjen e markës tregtare Reasonably Shady, Eminem pretendoi se kishte përdorur emërtimet Shady dhe Slim Shady që nga viti 1996. Ai argumentoi se kishte shpenzuar shumë kohë, përpjekje dhe para duke e ndërtuar Shady në një biznes. Slim tha gjithashtu se emri i podcast-it mund të ngatërrojë fansat e tij, duke i bërë ata të besojnë se ai e miraton atë.

Avokati i Eminemit shkroi se Reasonably Shady “sugjeron se përfaqëson shërbimin e [Marshall] Mathers.” Ata sugjeruan më tej se ishte “ka gjasa” të emërtuar qëllimisht “për të shkaktuar konfuzion dhe gabim dhe për të mashtruar”.

USPTO vendosi që çështja të ndërpritet derisa të vendosë për depozitimin e Eminem.

Personalisht? Unë mendoj se ai po arrin. Dhe unë kam qenë një fans për një kohë të gjatë. Por kjo është një rrëmujë e tërë. Asnjë fans i Eminem-it nuk do të besojë se ai mbështet disa podcast Real Housewives. Ai duhet ta lërë këtë të shkojë.