Gizelle Bryant i kërkoi Andy Cohen-it të shkurtonte Juan Joke në BravoCon

Klea

Gizelle Bryant i kërkoi Andy Cohen-it të shkurtonte Juan Joke në BravoCon

Nëse keni parë The Bravos nga BravoCon këtë fundjavë, atëherë patjetër që keni dëgjuar E Andy Cohen shaka qesharake Real Housewives of Potomac Juan Dixon. Gjatë monologut të tij të hapjes, Andi bëri një shaka duke thënë se ishte mirënjohës që Bravo pagoi për hotelet, kështu që Juan nuk duhej ta bënte atë. Turma pati një reagim të madh ndaj shakasë dhe Robyn Dixon e qeshi atë.

Megjithatë, rezulton se në prapaskenë, Gizelle Bryant u përpoq ta bënte Andin të hiqte shakanë nga segmenti. Në një intervistë për Us Weekly, Gizelle ka folur për bisedën që ka bërë me shefin e saj para The Bravos. Me sa duket, ajo mendoi se shakaja e tij ishte shumë e ashpër për shokun e saj Bandit me Sytë Gjelbër.

Shume shpejt?

Gizelle ishte veçanërisht e ndjeshme ndaj pjekjes së Andy’s BravoCon sepse, në Legends Ball të vitit 2022, Andy bëri një shaka për zgjedhjet e diskutueshme të modës së Gizelle. Gizelle nuk i pëlqeu shakaja dhe u mërzit pak, kështu që ata në fund edituan momentin nga episodi.

Për të shmangur një situatë tjetër të tillë, Andi bëri shakanë e hotelit nga Gizelle për të parë nëse ajo mendonte se do të ulej. Gizelle nuk mendoi se ishte qesharake. Ajo nuk mendoi se ishte e arsyeshme, thjesht në hije.

“Nuk më pëlqeu kjo,” tha Gizelle për gazetën. “Zbulimi i plotë: Unë e pashë atë së pari përpara se ai ta shihte [Robyn], dhe më pyeti, a duhet ta bëjë shakanë apo ta presë? Dhe unë thashë: “Priteni”. Dhe ai thotë: ‘Po, padyshim, i shkëlqyer. Pritini! Ne do ta shkurtojmë atë.”

Andy dhe skuadra vendosën të ndërpresin shakanë, por më pas i kërkuan Robyn-it ta merrte atë. Ajo kishte një këndvështrim krejtësisht të ndryshëm. Ajo mendoi se ishte qesharake dhe e inkurajoi Andin ta linte atë në skenar.

“Unë mund të qesh me veten. Unë mund të qesh me situata, “shpjegoi Robyn. Ajo vazhdoi: “E di sa qesharake tingëllon situata dhe mund të qesh me këtë dhe ta pranoj. Dhe kështu po, kur [Andy] ishte si, ‘Ka një shaka që do ta bëja’ … Unë isha si, ‘Epo, ma trego’. Dhe ai ma tha. Isha sikur, ‘Oh po, vendose’”.

Kush do ta kishte menduar se Robyn do të ishte një sport më i mirë se Gizelle? Sido që të jetë, ka shumë më tepër për të thënë në lidhje me sjelljen e dyshimtë të Juan në sezonin 8 të The Real Housewives of Potomac. Episodet e reja transmetohen të dielave mbrëma në 8/7c në Bravo.