Gina Kirschenheiter pranon vështirësi në shfaqjen e 'Momenteve më të errëta' në RHOC

Klea

Gina Kirschenheiter pranon vështirësi në shfaqjen e ‘Momenteve më të errëta’ në RHOC

Gina Kirschenheiter pranon se duke zbuluar momentet më të vështira të jetës së saj në Amvise të vërteta të Orange County ndonjëherë ndihet si terapi. Që kur ajo ka qenë në shfaqje, ajo ka kaluar disa gjëra të vështira, duke përfshirë një divorc të çrregullt dhe një dënim të BDI.

Edhe pse nëna e tre fëmijëve është në një vend shumë më të mirë këtë sezon, ajo ende pyet ndonjëherë nëse po shpërndan shumë. Daily Star ka çaj.

Duke luftuar për t’u lidhur me fillestarin

(Foto nga: Jesse Grant/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Përveç kastit të rikthyer, ka një rishtar që i nxit gjërat në sezonin 17. Instruktorja e jogës Jennifer Pedranti u takua me të dashurin e saj Ryan Boyajian ndërsa ajo ishte ende e martuar me bashkëshortin e saj William Pedranti. Fakti që lidhja e Jen-it nisi si një lidhje ka qenë shkaktar për Gina, ish-burri i së cilës e tradhtoi.

“Më pëlqen shumë Jen dhe mendoj se ajo është një person i mrekullueshëm,” tha themeluesi i CaraGala Skincare, megjithëse situata dukej si “territor i pasigurt” për të për shkak të përvojës së saj të kaluar si palë e dëmtuar në një skenar mashtrimi.

“Ishte e vështirë për mua, sepse historia e saj është pak e bujshme,” vazhdoi Gina. “Njerëzve u pëlqen të flasin për gjëra të tilla, dhe unë thjesht nuk doja të flisja për këtë … Është një temë prekëse për mua.”

Në fund, Gina mundi të gjente paqe me të gjitha. “Përfundimi është se Jen nuk më tradhtoi,” kuptoi ajo.

Duke luftuar me pantallona të zbukuruara

(Foto nga: Eugene Gologursky/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Gina gjithashtu ka pasur probleme me shoqen e saj të mirë Heather Dubrow këtë sezon. Kur ajo po fliste për Jen dhe lidhjen e saj me Ryan, Heather vuri në dyshim besimin e Gina ndaj të dashurit të saj Travis Mullen. Fancy Pants në fakt i tha asaj se ajo nuk duhet të përdorte Travis si terapiste e saj.

Por Gina i dha Heather përfitimin e dyshimit. “Edhe në atë moment,” tha Gina, “kur Heather më tha: “Ndoshta mos fol me Travisin,” u ndjeva sikur “Ja shoqja ime, ajo po shfaqet.”

“A mendoj se ajo më dha këshillën më të mirë?” Gina vazhdoi. “Jo, por vetëm sepse shoku juaj nuk ju jep këshillat më të mira në atë moment, nuk e bën atë një mik të mirë. Ajo ishte një shoqe e mirë sepse ishte aty dhe unë kisha nevojë për dikë që të ishte atje.”

Edhe pse xhirimet e këtij sezoni të RHOC ka pasur sfidat e veta, Gina thotë se ka qenë “shumë katartike dhe terapeutike”.

“Ka qenë shumë terapeutike për mua,” tha ajo. “Unë kam qenë një person që nuk flisja për asgjë. Thjesht mendova se isha i fortë dhe mund t’i përballoja gjërat e mia vetë.”

Edhe pse nganjëherë pyet veten nëse po thotë shumë, Gina inkurajohet që ndoshta të ndihmojë të tjerët. “Njerëzit që kalojnë disa gjëra të njëjta, kjo i bën ata të ndihen sikur nuk janë vetëm,” tha ajo. “Kjo është një ndjenjë vërtet e bukur, kështu që unë me të vërtetë po përpiqem të rilidhem me të dhe të fokusohem në të.”

NA TRUAN – A MENDONI TË FLET SHUMË GINA PËR JETËN E SAJ PERSONALE? A JENI PAJTOHET ME HEATHER QË AJO NUK DUHET TË FLASË AQ SHUMË PËR TË KALUARËN E SAJ ME TRAVIS? A MENDONI TË NDIHMON NË VËRTETË TË TJERËT?