Gina Kirschenheiter mbi pagesën e amviseve reale dhe sigurinë e punës

Klea

Gina Kirschenheiter mbi pagesën e amviseve reale dhe sigurinë e punës

Gina Kirschenheiter u bë i vërtetë me alum Bachelorette Jason Tartick për sigurinë e punës në Real Housewives. Është një temë që shumë amvise aktuale nuk do ta parashtronin, por Gina së fundmi nuk ka qenë nga ajo që i kapërcen fjalët e saj. Madje, ajo iu kundërpërgjigj Andy Cohen për disa vërejtje të bëra për shtëpinë e saj.

Më 16 tetor, Gina ia derdhi çajin Jasonit në podkastin e tij “Tregtare Secrets”. “Edhe pse paguhemi mirë,” tha Gina, “ne nuk kemi siguri në punë.” Të Amvise të vërteta të Orange County Ylli do t’i kishte më mirë t’i bankonte ato para atëherë sepse një kontratë për sezonin e ardhshëm nuk është kurrë një gjë e sigurt. Kjo është arsyeja pse bashkë-yll Tamra Judge punon kaq shumë për të sjellë dramën. Njerëzit e mërzitshëm që nuk i shtojnë asgjë shfaqjes nuk kërkohen përsëri.

Jo shumë kohë pasi vendasja e Long Island iu bashkua shfaqjes në sezonin 13, Gina u nda nga burri i saj Matt. Ajo ka qenë shumë e hapur për betejat e saj personale me shëndetin mendor, maturinë, të qenit nënë beqare që vazhdon në një lidhje të re dhe, si shumë prej nesh, peshën e saj të luhatshme dhe modelet e flokëve që ndryshojnë vazhdimisht. Edhe pse disa njerëz e shohin zërin dhe theksin e saj si “të bezdisshëm”, shumë të tjerë e shohin atë si një grua moderne.

Gina Kirschenheiter e Real Housewives zbulon pagën

Clifton Prescod/Bravo nëpërmjet Getty Images

Jason u përpoq të merrte me mend shumën e pagës fillestare të Ginës për sezonin 13. “Unë do të godas me thikë në errësirë,” filloi ai. “Unë do të them, për episod, 10,000 dollarë.”

“Oh, ju jeni të ftohtë,” u përgjigj Gina. “Është më e ulët. Unë thjesht do të jem i sinqertë me ju. Mendoj se viti im i parë, marrja në shtëpi pas bonuseve dhe gjithçka, ishte nën 100,000 dollarë.”

“Dhe sa episode përsëri?” Jason donte ta dinte.

“Varet,” u përgjigj Gina. “Çdo ekskluzivitet dhe çdo sezon është i ndryshëm… Por sezoni im i parë, mendoj se me ribashkimin atje [were] të paktën 20.”

“Viti i tretë,” vazhdoi Gina, “ishte gjithashtu skicë, sepse u godit Covid. [Your paycheck] përafërsisht dyfishohet çdo vit, kështu që vitin e tretë thashë: ‘Oh, kjo është e mrekullueshme. Unë me të vërtetë do të bëj…”

“Tani po fitoni disa para,” ra dakord Jason.

“Covid,” tha thjesht Gina. “Ne arritëm minimumin: 12 episode, mendoj. Dhe, si, një ribashkim. Kështu që ishte shumë e trishtueshme… Unë them, ‘Ky është fati im këtu’”.

Gina e krahasoi punën e saj si shoqëruese e RHOC me një atlete profesioniste. Gjithçka mund të përfundojë në çdo kohë. “Edhe pse paguhemi mirë,” tha ajo, “ne nuk kemi siguri në punë… Shiko, unë do t’i arkëtoj çeqet e mia për aq kohë sa ata duan t’i nënshkruajnë ato, por unë vërtet fokusohem në shumë kosha, projekte. mund të bëjë jashtë shfaqjes.”

“Shfaqja është e vështirë mendërisht,” shtoi ajo. “Kështu që të jem në gjendje të punoj në projekte të tjera është e shëndetshme për mua mendërisht.”