Gina Kirschenheiter konfirmon se ajo është një fanse e Melissa Gorga ndërsa përplaset me Tereza Giudice

Klea

Gina Kirschenheiter konfirmon se ajo është një fanse e Melissa Gorga ndërsa përplaset me Tereza Giudice

Në jug, ne kemi një thënie për njerëzit që me dëshirë e kanë vënë veten në pozicione si Gina Kirschenheiter ka. Ylli i Real Housewives of Orange County ka qenë shumë i zëshëm për shokët e saj të aktorëve këtë sezon. Tani ajo po vazhdon të gjykojë Housewives nga ekskluzivitete të tjera.

Gina mund të jetë në gjendje ta lajë atë, por ajo zemërohet kur duhet ta marrë. Nëse ajo mendon se të merresh me fansat e Heather Dubrow ose Shannon Storms Beador është një shëtitje me cakewalk, ajo sigurisht që është e përgatitur për dështim. Gina vazhdon të ndajë mendimet e saj dhe tani ajo po e ndjek Teresa Giudice. Bekojeni zemrën e saj të mallkuar.

Gina vs The Tre Huggers

Ding, ding, ding! Në një cep kemi legjendën dhe OG nga Real Housewives of New Jersey, Teresa “Is Bitch Better” Giudice. Në këndin tjetër, ne kemi Gina që duket jashtëzakonisht nervoze dhe pa besimin e mëparshëm që kishte kur fliste për Table Flipper.

Por Tereza nuk duhet të shqetësohet sepse Tre trungje Huggers do të kujdeset për Gina para se Tereza ta dijë se ajo ekziston. Dhe unë ju siguroj në këtë kohë Tereza nuk ka asnjë ide se kush është Gina Kirschenheiter. Por Melissa Gorga bën.

Gina ka një podcast, që është lajm për mua. Quhet Orange Country dhe ajo e pret me Shane McAnally. Për disa arsye, ajo ndjeu nevojën për të ndarë mendimet e saj për grindjen rraskapitëse të Terezës dhe Melisës. Ndërsa Gina nuk kujdeset për qëndrimin e Terezës në shfaqje, ajo pranoi se ishte “në fakt një fanse shumë e madhe e Melissa”.

Armiku i ri i Tre tha gjithashtu se Melissa është “shumë e ëmbël”. Bashkëprezantuesi i saj pyeti veten pse Teresa ka një skuadër kaq të madhe fansash – që është një pyetje e drejtë, por ia vlen të theksohet se adhurimi i Tre mund të jetë zvogëluar në madhësi pas sezonit të fundit të RHONJ.

Gina ndihet si “[Teresa] është gjithmonë gabim” dhe Shane dhe Gina ranë dakord që Tre nuk do ta pranojë kurrë kur ajo gabon. “Epo, po, ky është një problem,” tha Gina. Dhe? Të gjithë e dimë këtë, nuk ka asnjë arsye për ta vënë në dukje. Është si shiu ose ditët që përfundojnë në Y – një fakt i jetës që ne e pranojmë.

Gina bashkohet me bashkëylltarin Tamra Judge në ndezjen e betejave me Tre të varfër, i cili thjesht dëshiron të mbetet vetëm për të ngrënë darkë me burrin e saj, ndërsa ai vesh rrobat e babait të saj të ndjerë. A nuk mund të lejojmë që Tereza të jetë e mrekullueshme?

Fat i mirë atje Gina, Tre Huggers janë gjithmonë duke dëgjuar.

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.