Gina Kirschenheiter ka dëgjuar se Shannon Beador është ende duke pirë

Klea

Gina Kirschenheiter ka dëgjuar se Shannon Beador është ende duke pirë

Si e zgjidhni një problem si Shannon Beador? Nuk është një pyetje për të cilën dikush ka një përgjigje. Por Gina Kirschenheiter mendon se rehabilitimi do të ishte një fillim i mirë. Pavarësisht se u dënua me tre vjet burgim me kusht dhe 40 orë shërbim në komunitet për gjoja goditjen dhe drejtimin e BDI-së në shtator, Shannon mund të jetë ende në gjendje të lirë. Gina shpjegoi atë që kishte dëgjuar në një intervistë të re. Ja çfarë kishte për të thënë ylli i Real Housewives of Orange County.

Merr ndihmë për të pirë, Shannon

Duke folur në The Sarah Fraser Show, Gina u pyet për pijen e Shannon. “Unë mendoj se ajo ka një problem,” pranoi ajo. “Unë mendoj se të gjitha gratë në kast kanë menduar se Shannon ka pasur një problem me pijen për një kohë dhe nuk është për shkak të marrëdhënies së saj me John. [Janssen], është pije alkoolike.” Gina shtoi: “Shpresoja që ajo të hynte në rehabilitim kur të ishte [the DUI] ka ndodhur, por nëse një person nuk mendon se ka një problem, nuk mund të bësh shumë.”

Pra, a ka ndaluar Shannon së paku të pijë? Jo sipas pëshpëritjeve në vesh të Ginës. “Shiko, kam dëgjuar se ajo është ende duke pirë,” zbuloi Gina. “Nuk më pëlqen të komentoj gjëra që nuk i di me të vërtetë, por a e ka pyetur dikush nëse e ka lënë të pijë? U befasova që askush nuk e pyeti në BravoCon nëse e la të pirë sepse nuk mendoj se e ka lënë.”

E njëjta gjë, Gina. Do të kishim pyetur nëse ishim të ftuar.

Kush mund ta fajësojë Ginën që tha atë që ka në mendje? Shannon ka përdorur BDI-në historike të Gina-s si një shkop për ta rrahur atë për shumë kohë. Tani, këpuca është fort në këmbën tjetër. Të paktën Gina nuk duket aq e emocionuar për të ndarë informacionin shqetësues sa armiku i saj i mëparshëm (dhe tani potencialisht i ardhshëm).

Real Housewives e Orange County pritet të kthehet në Bravo në vitin 2024.