Gina Kirschenheiter e RHOC diskuton lojën e realitetit televiziv

Klea

Gina Kirschenheiter e RHOC diskuton lojën e realitetit televiziv

Ylli RHOC Gina Kirschenheiter shpesh është gjykuar nga shikuesit. Tifozët e Amvisat e vërteta të Orange County fillimisht ishin të pasigurt për Gina, veçanërisht në mes të sezonit 17 ku ajo shpesh fluturonte nën radar. Megjithatë, nga ribashkimi i sezonit 17, Gina tregoi pikat e forta dhe rritjen e saj, duke u çimentuar si një nga fitueset e sezonit.

Në fund të fundit, Gina i zgjodhi mirë betejat e saj. Fansat e panë zgjedhjen e saj për të thirrur Shannon Beador si plotësisht të garantuar, veçanërisht në mes të situatës së saj në BDI. Si dikush që u përball me BDI-të, Gina u justifikua të komentonte situatën.

Për më tepër, falja e saj ndaj Jennifer Pedrantit, si dhe zgjedhja e saj për të mbrojtur Heather Dubrow, e bëri të qartë se ajo kishte të drejtë. Pra, me të gjitha fitoret e saj të fundit nën rripin e saj, Gina duhet të ketë vendosur se ishte koha e duhur për të ofruar këshilla për yjet e tjerë të realitetit aktual dhe të ardhshëm.

Gina Kirschenheiter shpjegon “jetëgjatësinë” e yjeve të realitetit televiziv, jo vetëm në RHOC

Gina së fundmi u shfaq në podkastin e Jason Tartick, Trading Secrets. Ajo postoi një klip nga koha e saj atje në TikTok-un e saj, ku tha: “Në fund të fundit, kush jeni ju është marka juaj, veçanërisht në botën e realitetit. Dhe nëse doni të keni mundësi të tjera profesionale jashtë realitetit ose pas realitetit, ky duhet të jetë prioriteti numër një.”

Më vonë, ajo tha se lëvizjet e saj në karrierë ishin “pjesë e arsyes pse unë gjithashtu ndalova së piri. Dua të jem më serioz në lidhje me karrierën time dhe lëvizjet që dua të bëj dhe që po më pengonin.” Ajo shpjegoi se fansat që i afroheshin kur ishte e dehur nuk do të ishte një pamje e mrekullueshme. Gina theksoi se këshilla e saj ishte për “këdo që dëshiron të bëhet zemra e një serie televizive realitet”.

Ajo theksoi më tej se “ka një jetëgjatësi automatike” në yjet e televizionit realitet. “Mund të jesh në të për 12 vjet ose një vit. Të dënuarit e përjetshëm zakonisht bëjnë sakrifica për të qenë në gjendje të jenë të përjetshëm. Dhe sakrificat janë zakonisht, si integriteti personal.” Implikimi ishte se, duke qenë se të gjithë yjet e realitetit janë vjetëruar, do të ishte më mirë të ndërtonim një markë sesa më shumë kohë në TV realitet.