Gia Giudice pranon se ka dënuar Luis Ruelas për sjellje të keqe

Klea

Gia Giudice pranon se ka dënuar Luis Ruelas për sjellje të keqe

Gia Giudice është duke përdorur në mënyrë të qartë Real Housewives të sezonit 14 të New Jersey si shansin e saj për të audicuar për të udhëhequr epokën e ardhshme të shfaqjes. Ajo po merr rrëfimtarë, duke u paraqitur në ngjarje grupore – të gjitha nëntë jardët. Gia gjithashtu me sa duket nuk ka frikë të futet në rrëmujë. Ajo mund ta ketë marrë këtë nga mamaja e saj Teresa Giudice, plus një afinitet për qendër të vëmendjes.

Gia u shfaq në episodin e fundit të RHONJ gjatë festës së këlyshëve të Jennifer Aydin. Natyrisht, biseda u kthye në tensionin ekstrem midis Luis Ruelas dhe John Fuda këto ditë. Ndërsa Gia mbrojti pa befasi familjen e saj, ajo zbuloi një gjë interesante për dinamikën e saj me njerkun e saj.

Gia thirri Luisin jashtë

Gjatë skenës, Dolores Catania vuri dy cent për John dhe Luis. Ajo besonte se të dy burrat duhet të flisnin vetëm dhe jo në grup, veçanërisht nëse ata po planifikonin të bënin një përballje gjatë lojës së saj bamirëse të bejsbollit. Gia ra dakord, duke sugjeruar që ata të kishin një bisedë në dhomën e zhveshjes përpara fushës së parë.

Ndërsa Tre u përpoq të bindte tryezën se Luis do të sillej pa marrë parasysh çfarë, Gia foli për sjelljen e Luisit në shfaqje. “Luis, po të them, ai është një djalë me të vërtetë, shumë i mirë,” tha Gia “Ai tha gjëra, dhe unë e kam parë atë tani, dhe unë them, “Lou, ky nuk është personi që je. . Këta njerëz thjesht po ju bëjnë të çmendeni.” Kështu që duket se Gia nuk ka pasur frikë të thërrasë sjelljen e keqe të Luis në të kaluarën. Duket sikur ka ardhur koha që dikush ta bëjë këtë.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.